Qatar käänny KMW: n saksalaisen nyrkkeilijän puoleen ja pudota Nexterin VBCI

- Mainonta -

Tasan kolme vuotta sitten, Doha ilmoitti kaksi merkittävää sopimusta Ranskan puolustusteollisuudelle : 12 lentokoneen osto-option käyttö Rafale 24 jo tilatun lisäksi, sekä 2 miljardin euron sopimus 490 Nexterin valmistaman panssaroidun jalkaväen taisteluajoneuvon tai VBCI:n hankinnasta. Jos tilaus Rafale meni täydellisesti ja on melkein valmis tänään, VBCI-tiedosto on puolestaan ​​kokenut lukuisia viivästyksiä panssaroidun ajoneuvon varustamiseen käytettävän tornin valinnassa, sitten lisääntyneiden jännitteiden vuoksi vahvimmat vastustajat Pariisi ja Doha asiaan liittymättömissä asioissa. tähän.

Pariisin ja Ankaran väliset kasvavat jännitteet Syyrian, Libyan ja Egeanmeren asioissa päätyivät todellakin Qatariin, joka on hyvin lähellä Turkkia ja erityisesti sen presidentti RT Erdogania, jonka kanssa Qatarin emiirillä on syvä kiintymys Muslimin veljeskunnan veljeskuntaan, myös Ranskan viranomaisten ristissä. Lisäksi Ranskan hyvät suhteet Yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin, joiden kanssa Qatar käy yhä kovempaa kilpailua, eivät auttaneet rauhoittamaan tilannetta. Koko asian loppuun saattamiseksi Ranskan oikeusministeriö syytti maaliskuussa 2019 Bein Media Groupin ja Paris Saint Germainin presidenttiä sekä Qatarin emiirin suosikkia Nasser Al-Khelaïfia epäilystä korruptiosta televisio-oikeuksien myöntämisessä. vuoden 2026 maailmancupista, joka järjestetään maassa.

DIMDEX 2018 Al Wajbah VBCI 8x8 panssaroitu Kongsberg tornilla Protector 30mm tykki 925 001 Puolustusuutiset | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Konsberg-tornilla varustettu VBCI esiteltiin DIMDEX 2019 -messuilla

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Panssaroitujen ajoneuvojen rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit