Yhdysvaltain laivasto tunnistaa suunnitteluvirheet Freedom-luokan LCS: ssä

Kun ensimmäinen Littoral-taistelulaiva, USS Freedom, aloitti palvelun, Yhdysvaltain laivasto oli kiitosta uudesta teknologisesta nokkastaan. Rannikon monikäyttöisen sotaohjelman, joka perustuu kahteen erilliseen luokkaan Vapaus ja Itsenäisyys, piti olla vallankumous nykyaikaisessa meritaistelussa. Erittäin automatisoitu LCS sisälsi erityisesti moduulirakenteen, jonka avulla alus pystyi astumaan konttien muodossa erilaisiin taktisiin moduuleihin riippumatta siitä, perustettiinko komentoyksiköitä, miinasota-operaatioita, tai suorittaa sukellusveneiden vastaista sodankäyntiä. Lisäksi Freedom-luokan korveeteissa oli upouusi propulsiojärjestelmä, joka mahdollisti voimakkaat kiihdytykset ja huippunopeuden lähes 50 solmua.

Valitettavasti alkuperäinen innostus periksi nopeasti loputtomalle pettymysten ketjulle, ja ohjelmaa pystyttiin ylläpitämään vain senaatin toistuvalla väliintulolla, joka on toistuvasti kieltänyt Yhdysvaltain laivaston Peruuta jäljellä olevat alukset tilauksesta. Kyseessä on toimintakapasiteetti ja erittäin riittämätön palovoima, kun otetaan huomioon uhkien kehitys jopa rannikkovyöhykkeellä, moduulirakenteen epäonnistuminen, joka jättää alukset vakiomuodossa kykenemättömiksi suorittamaan ASM- tai sotatoimia miinat, ja hauras ja epäonnistunut käyttövoimajärjestelmä 17 Freedom-luokan yksikölle.

Freedom LCS Speed ​​​​News Defense | Sotilaalliset laivaston rakenteet | YHDYSVALLAT
Freedom-luokan LCS: n piti alun perin saavuttaa nopeus, joka oli luokkaa 50 solmua, mutta kehittyy nyt 10 tai 12 solmulla propulsiojärjestelmän vikojen takia

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit