Venäjä kehittää droonien vastaisia ​​droneja Vuoristo-Karabahin sodan jälkeen

Tšetšenian sodan jälkeen Venäjän armeijat sekä maan teollisuusyritykset ovat perustaneet erittäin tehokkaan palautemekanismin, joka mahdollistaa kentältä saatujen opetusten nopean integroinnin laitteiden havaittujen vikojen parantamiseksi tai korjaamiseksi. . Tätä mekanismia käytettiin erityisen laajalti Venäjän väliintulon aikana Syyriassa, monien kanssa melkein kaikkiin käyttöön otettuihin järjestelmiin on tehty lukuisia muutoksia paikan päällä. Lisäksi konflikti toimi testikenttänä monille uusille järjestelmille, olivatpa ne droonit, hävittäjät, ilmatorjuntajärjestelmät, panssarit tai robottijärjestelmät.

Tässä yhteydessä hän ei voinut paeta venäläisiä suunnittelijoita Azerien droneiden ensisijainen roolija erityisesti Israelin laskujen, kuten Haropin, Harpyn ja Defender 1C: n, harhailevat ammukset Vuoristo-Karabahin sodan aikana, joka vastusti Azerbaidžanin ja Armenian joukkoja yli kuukausien ajan Kaukasuksella. Nämä azerien joukkojen toteuttamaan tehokkaaseen häirintään liittyvät harhautuneet ammukset antoivat erityisen voimakkaita iskuja panssarivoimille ja Venäjältä peräisin oleville Armenian ilmatorjuntajärjestelmille, mukaan lukien uusimmat, kuten TOR M1.

Vuoristo-Karabahin konflikti Uutiset Puolustus | Armenia | Azerbaidžan
Harha-ammusten uhka

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Armenia | Azerbaidžan

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit