Jättiläisen hakkeroinnin uhrit, Yhdysvaltain virastot osoittavat Venäjälle

Tapaus aiheuttaa sekaannusta Atlantin yli. Hakkeriryhmä hakkasi useiden kuukausien ajan hakkerointiryhmän hakkeroimaan useita tärkeimpiä amerikkalaisia ​​valtion virastoja, mukaan lukien Department of Homeland Security, jolla oli potentiaalisesti pääsy kaikkiin näiden viranomaisten välittämiin sähköposteihin ja asiakirjoihin, mikä yksi suurimmista turvallisuusrikkomuksista, joita Yhdysvallat on kokenut vuosikymmenien ajan. Hakkerien käyttämien menetelmien ja mahdollisesti vuotaneiden tietojen lisäksi kansallisen turvallisuuden osasto pyrkii nyt selvittämään hakkeroinnin alkuperän, ja näyttää siltä, ​​että kaikki tiet johtavat Moskovaan.

Kalifornian kustantajan SolarWindsin Orion-ohjelmistoalustan kautta hakkerit ovat onnistuneet murtautumaan useiden näiden amerikkalaisten valtion virastojen sekä monien yritysten järjestelmiin, ohjelmisto kustantajan mukaan yli 18.000 XNUMX asiakasta. Alusta eristettiin muusta verkosta tutkintaa vastaavan kyberturvallisuus- ja infrastruktuurin turvallisuudesta vastaavan viraston suorittaman yksityiskohtaisen tutkimuksen suorittamiseksi. Jälkimmäinen varoitti myös, että hakkerit olivat hyödyntäneet muita tietoturva-aukkoja Orion-ohjelmiston lisäksi.

orion yhteenveto etusivu Uutiset Puolustus | Viestintä- ja puolustusverkot | Vakoilua
Solarwindsin Orion-alustaa käytetään monissa liittovaltion osastoissa ja virastoissa sekä monissa yrityksissä Yhdysvalloissa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Viestintä- ja puolustusverkot | Vakoilua

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit