Synteesi 2020: Turkki haastaa ja ei luota länteen

Vuotta 2019 oli jo leimattu kasvavilla jännitteillä länsileirien ja Ankaran välillä, hankkimalla S-400-ilmatorjuntajärjestelmät Venäjältä, Turkin jättäminen F-35-ohjelman ulkopuolelle ja asevoimien puuttuminen asiaan. Turkkilaiset Pohjois-Syyriassa YPG: n kurdeja vastaan, Yhdysvaltojen johtaman Daesh-vastaisen koalition liittolaisia ​​maassa. Sitä ravistelivat myös paljastukset Turkin hallinnon ja islamilaisen aseellisen ryhmän välisestä ongelmallisesta suhteesta samoin kuin lukuisista Syyriassa läsnä olevista islamistisista miliiseistä. Kuitenkin vuosi 2020 merkitsee Turkin historiallista muutosta kansainvälisellä geopoliittisella näyttämöllä, jossa on yhä selvempi katkaisu sen eurooppalaisten ja amerikkalaisten liittolaisten kanssa ja yhä merkittävämpi asema itäisen Välimeren alueella. ja Kaukasuksella.

Turkin joukot neljällä rintamalla vuonna 4

Turkin asevoimat ovat kokeneet vuonna 2020 operatiivisen toiminnan, joka ei ole oikeassa suhteessa siihen toimintaan, joka on ollut sen oma toisen maailmansodan lopusta lähtien. Ankara on todellakin puuttunut sotilaallisesti vähintään kolmeen aseelliseen selkkaukseen ja räjähtänyt voimakkaasti neljännen hiuksiin, lähettämällä kymmeniä tuhansia miehiä sen rajojen ulkopuolelle ja moninkertaistamalla yhä vakavampia kitkoja. naapureidensa sekä länsimaiden ja ulkomaisten joukkojen kanssa, joiden asema on hillitty tai hillitty näitä konflikteja.

APC Turkish Syyria Saksa | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi
Turkin säännölliset joukot Pohjois-Syyriassa

Syyrian konfliktin pidentyminen


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit