Tempest-ohjelmalla on eurooppalainen ulottuvuus

Viime aikoihin asti, FCAS (Futur Combat Air System) -ohjelma mikä synnyttää uuden sukupolven Tempest-hävittäjät pohjimmiltaan brittiläinen aloite. Varmasti, Italia ja Ruotsi olivat ilmoittaneet kiinnostuksestaan tälle yhdelle, mutta nämä kaksi maata olivat jääneet vähiten huomaamattomiksi tosiasiallisista sitoumuksistaan ​​erityisesti talousarvion kannalta. Mutta tämän tilanteen on määrä muuttua nopeasti. Itse asiassa 21. joulukuuta 2020 Ison-Britannian, Italian ja Ruotsin puolustusministerit allekirjoittivat yhdessä aiesopimuksen, tai yhteisymmärryspöytäkirja, joka sitoo näitä kolmea maata FCAS-ohjelman mukaisesti ja jonka tarkoituksena on aloittaa teollisuustuotantoyhteistyö vuodesta 2025.

Tämä on epäilemättä hyvä uutinen Lontoolle, jossa ohjelmaan liittyy kaksi suurta kumppania, joilla on todettu kunnianhimo. Näin ollen Italian puolustusministeri Lorenzo Guerini esitteli Tempest-ohjelman Italian parlamentille yhtenä Italian puolustusteollisuuden pyrkimysten pääakselina vuosien 2020-2022 monivuotissuunnitelman esittelyssä. Rooman tavoitteena, kuten Lontoonkin, on tehdä Tempest luonnollinen korvaaja Typhoon palveluksessa molempien asevoimien kanssa ja täydellinen joukkuetoveri F35 A- ja B-laivastoon, jota molemmat maat käyttävät.

F35B RAF Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Tempest-ohjelma saa eurooppalaisen ulottuvuuden 4

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit