Onko Australian ARH Tigersin vetäytyminen mahdollisuus ALAT: lle?

15. tammikuuta Canberra ilmoitti amerikkalaisen helikopterin AH-64E Apache Guardian voitto korvata eurooppalainen Tiger ARH-helikopterilaivasto vuoteen 2025 mennessä. Tätä päätöstä, jota me kaikki odotamme innolla, lopetetaan tiukin yhteistyö armeijan ja Australian viranomaisten sekä Airbus-helikoptereiden välillä, sillä Australian tiikerit eivät ole koskaan saavuttaneet alkuperäisessä sopimuksessa asetettuja operatiivisia tavoitteita. Australia aikoo hankkia 29 AH-64E-moottoria 22 Tigereensä korvaamiseksi osana nimettyä Land 4503 -hanketta 3,4 miljardin dollarin arvosta, mukaan lukien lentokoneet, osavarasto, ampumatarvikkeet ja simulaattorit sekä koulutus- ja huoltotarvikkeet. Australian armeijoiden tavoitteena on ennen kaikkea lisätä yhteentoimivuutta amerikkalaisten joukkojen kanssa, kun taas jännitteet kasvavat edelleen Pekingin kanssa.

Tämä on luonnollisesti pettymys Airbus-helikoptereille ja Tiger-ohjelmalle, joka on nyt rajoitettu kolmelle käyttäjälle, ohjelman kolmelle jäsenmaalle Saksan, Espanjan ja Ranskan kanssa. Mutta Australian kohtaamat vaikeudet helikoptereiden toteuttamisessa eivät kyseenalaista eurooppalaisten luottamusta lentokoneisiinsa, koska viimeksi mainitut ovat todistaneet suurelta osin arvonsa taistelussa Afganistanissa, Libyassa tai Malissa armeijan lentäjien käsissä. Kevyt ilmailu. Ja kentällä ALAT-tiikereillä ei ollut mitään kadehtia amerikkalaisia ​​kollegoitaan, olipa kyse sitten ulottuvuudesta, tulivoimasta, ohjattavuudesta tai vastarinnasta.

AH64E Apache Defense News | Australia | Sotilashelikopterien rakentaminen
Australia on valinnut AH-64E Apache Gardian -taisteluhelikopterin korvaamaan 22 ARH-tiikeri.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Australia | Sotilashelikopterien rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit