Yhdysvaltain teollisuus ei voi korvata todennäköisiä tappioita suurissa konflikteissa

Kylmän sodan aikana Korean sodasta lähtien Yhdysvaltain viranomaiset pitivät jatkuvasti yllä erittäin korkeaa teollista puolustuskapasiteettia, joka oli kooltaan pystyttävä korvaamaan laitteiden tuhoutuminen suuren konfliktin sattuessa ylläpitämään jatkuvat taisteluvoimat jopa ajan myötä. 90-luvulta lähtien Neuvostoliiton blokin romahduksen aiheuttaman euforian ja radikaalin voiton Irakia vastaan ​​Yhdysvaltain teollisuussuunnittelu on vähitellen siirtynyt pois tästä käsitteestä ja jäsentänyt itsensä varmuudella, että sodat tulo olisi lyhyt, kaukainen ja pienellä materiaalinjäljellä. Samalla Kiina sovelsi huolellisesti Yhdysvaltojen kylmän sodan teollisuusstrategiaa, ja sillä on nykyään paljon suurempi teollisuuskapasiteetti kuin Yhdysvalloissa, mikä antaa PLA: lle paljon paremman sietokyvyn sitoutumiseen Yhdysvalloissa. kesto.

Tämän havainnon perusteella Yhdysvaltain strateginen ja kansainvälinen tutkimuskeskus, American Think Tank, tutkimus puolustusteollisuuden todellisista valmiuksista tänään tukea pitkäaikaista sitoutumista, ja johtopäätökset eivät ole läheskään rohkaisevia, mutta eivät kuitenkaan ole yllättäviä. Tällä hetkellä käytössä olevien laitteiden korvaaminen vie keskimäärin 8,5 vuotta teollisuustuotantoa. Mutta tämä luku peittää erittäin merkittävät erot, koska Yhdysvaltojen armeijoiden logististen valmiuksien korvaaminen vie vain 3 1/2 vuotta, kun taas Yhdysvaltain laivaston uudistaminen vie yli 20 vuotta. korjausominaisuuksissa oli jo havaittu merkittäviä heikkouksia. Suuren konfliktin sattuessa aluksen tuhoutumista on pidettävä "lopullisena", vakiona vastakohtana Yhdysvaltojen kylmän sodan opille.

USS Fitzgerald Burke -hävittäjä USNavy Defense Analysis | Vuoristo-Karabahin konflikti | Teollisuuden konsolidointi Puolustus
Yhdysvaltojen merivoimien teollisen suorituskyvyn mittasuhteiden heikkous on korostettu toistuvasti viime vuosina Pentagonissa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Vuoristo-Karabahin konflikti | Teollisuuden konsolidointi Puolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit