Ranskan puolustusteollisuuden toimitusketjun viisi strategista haastetta

Suurelle yleisölle Ranskan puolustusteollisuus kuuluu useiden tunnettujen suurten toimijoiden joukkoon, kuten Dassault Aviation, Thales tai Naval Group. Nämä suuret yritykset edustavat kuitenkin vain osaa kansallisen puolustuksen teollisesta ja teknologisesta perustasta eli BITD: stä, joka onkin välttämätöntä, mutta sillä on vaikea olla vakiinnuttamassa asemansa Ranskassa sekä vientiin ilman alatiheyttä ja erittäin pätevää verkostoa. puolustusalan toimitusketju. Covid-19-kriisin vaikutusten, pankkikumppanin löytämisvaikeuksien tai kansainvälisiin yhteistyösitoumuksiin liittyvien tiettyjen epäedullisten kompromissien välillä on kuitenkin merkittävä osa tästä toimitusketjusta suuressa vaarassa, ja se voi kuihtua merkittävästi. tulevina kuukausina. Tämä ranskalaisen BITD: n keskeinen osa on kuitenkin kriittinen useammalla kuin yhdellä tavalla.

1 - Strateginen autonomia

Strateginen autonomia on nykyään Ranskassa poliittisesti erittäin suosittu käsite. Se korostui erityisesti ensimmäisen Covid-aallon aikana, kun ranskalaiset koskettivat kansallisen teollisuustuotannon hajoamista eivätkä kyenneet tuottamaan naamioita, hengityssuojaimia tai edes parasetamolia. Kuten lääketieteen alalla, suuret ranskalaiset puolustusyhtiöt ovat turvautuneet toimintansa kannalta välttämättömään alihankkijoiden ja palveluntarjoajien ekosysteemiin. On luonnollisesti mahdollista löytää vaihtoehtoja, joskus jopa halvempia, muualta Euroopasta, Yhdysvalloista tai Aasiasta.

macron sotilassairaala analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Puolustusteollisuuden alihankintaketju
Ranska sai tietää teollisesta haavoittuvuudestaan ​​Covid-kriisin ensimmäisen aallon aikana, sillä maalla ei ollut kykyä tuottaa tarvittavia naamioita ja muita hengityssuojaimia, ja kansainväliset toimituskanavat olivat kylläisiä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 analysoi puolustusta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Puolustusteollisuuden alihankintaketju

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit