Trump, Arabiemiirikunnat vahvisti 50 F35-tilauksen tunti ennen Bidenin vihkimistä

Koskaan Yhdysvaltojen historiassa ei ole siirtymistä nykyisen presidentin ja hänen sijaisensa välillä ollut niin kaoottista ja niin jakavaa. Entisen presidentti Trumpin julistusten ja pöytäkirjojen epäämisen lisäksi tämä muodosti sopimuksen Abu Dabin kanssa 50 F35A-lentokoneen, 18 MQ9B Gardian -droonin ja vaikuttavan ammusten arsenaalin hankkimisesta. kaikki 23 miljardilla dollarilla, ja tämä tunti ennen Joe Bidenin vannomista ja siitä tuli virallisesti Yhdysvaltojen 46. presidentti.

Olemme toistuvasti esittäneet tämän sopimuksen panokset liittyy Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Israelin suhteiden normalisointimukaan lukien todennäköinen uusi aseiden kilpailu Lähi-idässä, etenkin kun Iranin asekauppaa koskeva Yhdistyneiden Kansakuntien kauppasaarto päättyi. Lisäksi muut Yhdysvaltain liittolaiset alueella, Saudi-Arabia ja Qatar, ovat nyt myös pitävät itseään laillisina hankkimaan Lockheed-Martinin laitteen.

biden oath Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Valaa antaessaan Joe Biden ei todennäköisesti tiennyt, että hänen edeltäjänsä oli juuri virallistanut Emirati F35: n tilauksen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit