Yhdysvaltain ilmavoimat harkitsevat F-16-koneiden hankkimista uudelleen

Viimeisin F16-hävittäjätilaus Yhdysvaltain ilmavoimilta on peräisin yli 20 vuotta. Kuitenkin 70-luvun alussa suunnitellun "hävittäjämafian" pieni helmi, joka on edelleen yksi maailman eniten tuotetuista hävittäjistä, lähes 4500 esimerkillä, takana 13.000+ Mig21 ja 5000+ Mig 23 / 27, edustaa edelleen Yhdysvaltain ilmavoimien ja suurimman osan liittoutuneiden ilmavoimien aseistettua nyrkkiä Yhdysvalloissa, melkein 50 vuotta ensimmäisen lennon jälkeen. Ja voi hyvinkin olla, että se jatkaa länsimaiden ilmavoimien varustamista pitkään, koska, ilmailun viikon verkkosivuston mukaan, Yhdysvaltain ilmavoimat harkitsisivat vakavasti uusien kopioiden hankkimista.

On sanottava, että Lockheed-Martinin vuonna 1993 ostamasta General Dynamics -moottoristaistelijasta ei puutu argumentteja vakuuttamiseksi ja että se on kanonisesta iästä huolimatta yksi lentokoneiden malleista. taistella viime vuosina eniten viety, varsinkin uusimmassa versiossaan Block 70/72 Viper. Alun perin suunniteltu kevytmetsästäjä F16V:n tarkoituksena on saada ylivalta kaikista olemassa olevista vihollisistaan, ja se säilyttää poikkeuksellisen ohjattavuuden, ja se on nykyään periksi vain muutamille harvinaisille lentokoneille, kuten Dassault Aviationin Mirage 2000:lle, ja on edelleen ylivoimaisesti ketterä amerikkalaisen arsenaalin. Lisäksi sen avioniikka on huomattavasti nykyaikaistettu, ja kuten Rafale, Typhoon tai Gripen, ja ero, joka erotti F16:n "5. sukupolven" laitteista, kuten F22 ja F35, on vähitellen kaventunut.

F15 F16 USAF Irakin puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
F15 ja F16 edustavat edelleen amerikkalaisen hävittäjän runkoa, kuten ensimmäisessä Persianlahden sodassa vuonna 1991.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit