Bidenin hallinto keskeyttää aseiden viennin Saudi-Arabiaan ja Arabiemiirikuntiin

Kuten olemme jo maininneet useaan otteeseen, Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump ei ollut niukka seuraajansa karhuissa sekä sisä- että kansainvälisessä politiikassa. Aseiden vientisopimukset Saudi-Arabiaan ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ovat todennäköisesti yksi monimutkaisimmista hallita Valkoisen talon uudelle vuokralaiselle, joten sarjaan liittyviä komplikaatioita on lukuisia, riippumatta valituista vaihtoehdoista. Ennakoitavasti Joe Biden päätti siksi aloittaa viivyttelemällä, aseiden vientiä näihin kahteen maahan koskevien sopimusten täytäntöönpanon keskeyttäminen, virallisesti arvioida sisään ja ulos, kuten on tavallista uuden hallinnon hyväksi.

Kaksi Yhdysvaltojen liittolaista Persianlahdella ovat todellakin päähenkilöt Iranin kanssa Jemeniä vuodesta 2015 lähtien tuhonnut sota, ja monet Yhdistyneiden Kansakuntien kuten eräiden kansalaisjärjestöjen raportit kyseenalaistavat Länsi-laskun aseista Saudi-Arabia ja Arabiemiirikunnat aiheuttivat lukemattomia siviiliuhreja maassa. Raportit ovat usein ristiriitaisia ​​tätä sotaa koskevien lähteiden mukaan, mutta yksimielisyys näyttää olevan 250.000 XNUMX kuolleen vähimmäismäärästä, joista vähintään neljännes on siviilejä, mikä luo syvä hylkäysliike länsimaisessa julkisessa mielipiteessä asejärjestelmien viennistä Riadiin ja Abu Dabiin.

F35-tehdas Uutiset Puolustus | Sotilaalliset liitot | Saudi-Arabia
Arabiemiirikunnat ja Saudi-Arabia ovat erinomaisia ​​asiakkaita Yhdysvaltojen puolustusteollisuudelle ja auttavat säilyttämään kymmeniä tuhansia näihin investointeihin liittyviä suoria työpaikkoja

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Saudi-Arabia

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit