Yhdysvaltain erikoisjoukot perustivat sosiaalisen sodankäynnin työryhmän

Erikoisjoukot ovat yleensä ensimmäisiä yksiköitä, jotka lähetetään operaatioteatteriin, ja siksi ensimmäisten on käsiteltävä paikallista käsitystä toimintaansa. Tätä käsitystä manipuloidaan nykyään säännöllisesti ulkomaisten voimien tai vihamielisten ryhmien sosiaalisten verkostojen kautta tekemien vaikutusoperaatioiden avulla. Sillä Eversti Ed Croot, 1. erikoisjoukkojen komentokunnan johtaja Fort Braggista Pohjois-Kaliforniassa, on nyt välttämätöntä, että myös näillä erikoisjoukoilla on keinot havaita, tunnistaa ja torjua nämä digitaaliset massankäsittelyoperaatiot sen ansiosta, mitä hän kuvailee "vaikutuksen tykistön kuoriksi".

Edellisessä artikkelissa päätimme määritellä tämän tyyppinen sotatoimi termillä "sosiaalinen sodankäynti". Ottaen huomioon tästä artikkelista ja terminologiasta saadun monen positiivisen palautteen jatkamme sen käyttöä. Sosiaalinen sodankäynti yhdistää kaikki sosiaalisten verkostojen ja sosiaalisen viraalisuuden käyttöön perustuvat digitaaliset toimet tietyn sosiaalisen kontekstin luomiseksi, olipa se sitten suotuisaa liittoutuneiden toiminnalle vai päinvastoin vihamielinen vastustajan toiminnalle, samoin kuin operaatiot tarkoitettu torjumaan näitä loukkaavia toimia.

US SOCOM Syyrian puolustusuutiset | Puolustusalan institutionaalinen viestintä | Konflikti Malissa
Yhdysvaltain erikoisjoukot saapuvat useimmiten ensimmäisinä operaatioiden teatteriin ja viimeiset lähtevät.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Puolustusalan institutionaalinen viestintä | Konflikti Malissa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit