Iso-Britannia kokeilla uuden harjoituslaitteen modulaarista suunnittelua

Vuodesta 2018 vuoden 2021 alkupuolelle ilmavoimien apulaissihteeri hankintoja ja strategiaa varten Will Roper ponnisteli merkittävästi säilyttääkseen käsityksensä siitä, minkälainen hävittäjäsuunnittelu pitäisi olla tänään. '' Hui. Murtamalla 50-luvulta perittyjen paradigmojen kanssa yksiosaisia ​​hankkeita, hän kannatti nykyaikaisten, erityisesti ohjelmistokehityksestä lainattujen tekniikoiden käyttöä korkean suorituskyvyn laitteiden nopeaan ja tehokkaaseen suunnitteluun tekniikan tiilien perusteella. kustannusten ja viivästysten vähentämiseksi. Ensimmäinen tällä tavalla suunniteltu ohjelma oli T-7A Red Hawk, Boeingin ja Saabin suunnittelema uusi Yhdysvaltain ilmavoimien kouluttaja, joka myös perii etuliitteen "eT-7", jonka oletettavasti kiinnitettäisiin ylävirtaan. tämä digitaalinen sarja tai ”digitaalinen sarja”.

Malli on ilmeisesti vakuuttanut Tempest-ohjelmasta vastaavat Ison-Britannian viranomaiset. Uusi kuninkaallisten ilmavoimien ohjaajan koulutuslaite, joka on tarkoitettu korvaamaan BAe Hawks vuodesta 2035, suunnitellaan näiden samojen paradigmojen pohjalta. Kuten Yhdysvaltain ilmavoimat eT-7: n kanssa, sen vuoksi kuninkaalliset ilmavoimat antoivat yritykselle tehtävän Aeralis, joka vastaa tästä ohjelmasta, valtuuttaa käyttämään tätä lähestymistapaa sekä kustannusten ja viivästysten vähentämiseksi että hankkimaan kokemusta ja taitotietoa tämän tyyppisestä suunnittelusta.

T 7 Red Hawk News Defense | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Boeing ja Saab eT-7 Red Hawk, joka korvaa T-38 Talonin Yhdysvaltain ilmavoimissa sen lentäjien kouluttamiseksi, perustuu myös modulaariseen arkkitehtuuriin ja ketterään tekniikkaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit