Turkki näyttää ratkaisseen drone-moottorin ongelmansa

Välillä Washington ja Euroopan unioni ankaralle ankaria seuraamuksia vuosien alussa ja kanadalaisen Bombardierin päättämä Rotax-moottoreiden vientiluvan peruuttaminen tuntui Turkin ilmailuteollisuudelta erittäin huonossa tilanteessa, ja varsinkin kun sen on noudatettava jo nyt tiukkoja toimitusten määräaikoja kansallisiin asevoimiin ja vientiin. Ja vaikka Turkin viranomaiset näyttävät ilmeisesti haluavan lievittää jännitteitä Washingtonin ja Brysselin kanssa, monet kohteet, joilla on voimakkaita jännitteitä, jatkuvat, esimerkiksi Irakissa.

Voi kuitenkin olla, että turkkilaiset valmistajat ovat löytäneet ratkaisun lentokoneiden moottoreihin. Ei kääntymällä Venäjän puoleen, kuten hetkeksi keskusteltiin, luultavasti enemmän Washingtonin uhasta kuin tarkoituksenmukaisuudesta. Emme myöskään kansallinen ratkaisu, joka tuli esiin, emme tiedä missä ja esitetään turkkilaisen tekniikan huippuosaamisen tuotteena, koska Ankaran osavaltion viestintä on useaan otteeseen yrittänyt uskoa. Mutta suhteessa Ukrainaan, jonka ilmailuteollisuus etsii nyt myyntipisteitä itsensä ylläpitämiseksi. Viimeisimmät Twitterissä julkaistut valokuvat osoittavat, että 3 Akinci-dronia on koottu ja ilmeisesti varustettu kahdella AI-2C-potkurimoottorilla Ukrainan Ivchenko Progressilta, Motor Sichin tytäryhtiö.

IMG 3486 puolustusuutiset | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Taisteludroneja
Kolme Bayraktar Akinci -reppu on varustettu ukrainalaisilla AI-3C-potkurimoottoreilla, jotka ovat kumpikin 450 hv.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Taisteludroneja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit