Yhdysvaltain laivasto odottaa Boeing eT-7 Red Hawkia korvaamaan T-45 Goshawk -koneet

Harjoitustaso eT-7 Red Hawk Boeingin ja Saabin edustajat voivat sopia itselleen toisen suuren kaupallisen menestyksen, koska ohjelmasta vastaavan Boeingin varapresidentin Chuck Dabundon mukaan lainannut Breaking Defense -sivusto, Seattlen lentokonevalmistaja käy neuvotteluja Yhdysvaltain laivaston kanssa korvaamaan T-45 Goshhawk -koneet, McDonnel Douglasin tarkasteleman BAe Hawkin muokatun version, jotta siitä tulisi Yhdysvaltain hävittäjälentäjän koulutuslaite 90-luvun puolivälistä lähtien.

Samalla Boeing on juuri ilmoittanut eT-7-kokoonpanolinjan tuotannon aloittamisesta tarkoitettu Yhdysvaltain ilmavoimille korvaamaan T-38-talonsa, erittäin odotettu korvaava, kun otetaan huomioon ilmavoimien hävittäjälentäjien koulutuslaitteiden kanoninen ikä ja useita vuosia kertyneet onnettomuudet. Lentokoneen rungon ja uusien moottoreiden lisäksi eT7-A tuo ilmailutekniikan innoittamana Yhdysvaltain ilmavoimissa käytössä olevan viidennen sukupolven lentokoneista, kuten F-5 Raptor ja F-22A Lightning 35.

T38 Mig28 TOPGUN Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Kyllä, se on Mig-28! tai ainakin T-38 Talon, joka pelaa Mig-28: ta (jota ei ole) elokuvassa TOP GUN

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit