Miksi Yhdysvaltain ilmavoimat vetäytyvät F-35: stä nyt?

Kuten artikkelistamme " Yhdysvaltain ilmavoimat voisivat kehittää uuden hävittäjän korvaamaan F16-koneensa Yhdysvaltain ilmavoimat etääntyvät F18-ohjelmasta 35. helmikuuta. Kysymyksessä, liian korkeat hinnat, joiden ei odoteta laskevan ilmavoimien palveluiden analyysien mukaan ilmailun suorituskyky ja toisinaan pettymys toiminnassa, huolto et liian kaoottinen saatavuusja kyseenalainen luotettavuus, ottaen huomioon lähes 800 ongelmaa, joita laite vielä kärsii. Amerikkalaisten virkamiesten puheen mukaan on nyt välttämätöntä korvata Yhdysvaltain ilmavoimien F-16-laivasto vastaamaan Kiinan vallankumousta vastaavilla laitteilla, joilla on samat ominaisuudet, nimittäin taloudellinen laite sekä ostamiseen että ostamiseen. käyttö, luotettava, tehokas välttäen liiallisia teknisiä tavoitteita ja makaa neljännen ja viidennen sukupolven rajalla. Lyhyesti sanottuna kaikki, mitä F35A ei ole. Huomaa, että läärimmäisen varkain, pitkään mainostettu alfana ja omega-ilmansodassa tulevaa, ja F35: n pääomaisuutta ei enää mainita lainkaan.

On sanottava, että tällaisella ilmoituksella on merkittäviä seurauksia F-35-ohjelmalle. Yli 1700 lentokoneen tilauskohteena Yhdysvaltain ilmavoimat olivat ohjelman ensimmäinen asiakas, ja yksin hänen täytyi hankkia lähes puolet tuotetuista lentokoneista, kaikki versiot yhteensä. Yhdysvaltain ilmavoimien F-35A: n piti sitten korvata A-10: t, osa F-15: n ja F-16: ta, joita se käyttää, jälkimmäiset edustavat suurinta osaa vaihdettavista lentokoneista. Harkitessaan F-16-koneiden korvaamista uudella lentokoneella Yhdysvaltain ilmavoimat ehdottaa sen vuoksi, että sen osallistuminen ohjelmaan vähenee huomattavasti ja että lentokoneiden kokonaismäärä vastaa samaa.

F16 Belgian sotilasliitot | Puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet
Monet F16-käyttömaat valitsivat F35A: n lupauksella, että Lockheed-Martinin uusi lentokone oli hävittäjämafian kelvollinen perillinen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Sotilaalliset liittoumat | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit