Ranska Euroopan puolustusyhteistyön ansaan

Onko Future Air Combat System tai FCAS -ohjelma tuomittu epäonnistumaan? Muutama kuukausi sitten tällainen idea olisi vallinnut monien armeijan ministeriön, DGA: n ja jopa Elyséen virkamiesten raivon. Mutta tänään on järkevää miettiä, kuinka ohjelma ei voi epäonnistua, kun otetaan huomioon viime viikkoina esiin nousseet monet kriittiset kysymykset. Sen jälkeen kun saksalainen vaatimus hankkii Safranin ja MTU: n välinen yhteistyö ohjelman propulsioprosessin suhteen ja huolimatta saksalaisen moottorinvalmistajan yli rajoitetusta kokemuksesta tämän tyyppisestä ponneaineesta, henkisen omaisuuden siirtämiseen liittyvä vaatimus kaikista ohjelmaan sulautetut tekniikat, jopa edellisten ohjelmien tekniikat, Berliinin ilmoitus kehityksestä toinen mielenosoittaja Next Generation Fighter -pylvään eli NGF: n, FCAS-ohjelman uuden sukupolven taistelulentokoneiden, ansiosta ranskalaiset valmistajat, erityisesti Dassault Aviation, pitivät saksalaisia ​​vaatimuksia "kohtuuttomina" selkeän vetäytymisliikkeen kanssa.

Muutama päivä sitten oli Madridin vuoro heikentää ohjelman etenemistä ja ilmoitti, että Espanjan hallitus odottaa saavansa 30% ohjelman teollisuuden koko toiminnasta. Ilmeisesti teollisuusmiehet tai ohjelman vastuuhenkilöt eivät odottaneet tällaista vaatimusta, koska reaktiot vaihtelivat jälleen hämmästyksestä syvään hiljaisuuteen. On totta, että hän kysyy aiempien neuvottelujen laatu kolmen maan välisestä teollisesta ja teknologisesta jakamisesta, koska näyttää siltä, ​​että geometria vaihtelee ja että se antaa vaikutelman, että pisteitä, jotka ovat kuitenkin välttämättömiä ja etusijalla kymmeniä miljardeja euroja kattavan yhteistyöohjelman yhteydessä, ei ole asetettu kiveen sulkemaan oven dynaamisille uudelleenneuvotteluille.

Pretorian evoluutio Typhoon DASS Defense News | Saksa | Hävittäjälentokoneita
Madrid piti parempana elektroniikkainsinööri Indraa Airbus DS: n sijasta espanjalaisena referenssiyhtiönä FCAS-ohjelmassa - se pilotoi ohjelman Sensors-pilarin

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit