Kiina hyökkää Taiwaniin ennen vuotta 2027, sanoo Yhdysvaltain Tyynenmeren komento

Useiden vuosien ajan Kiinan viranomaisten poliittinen keskustelu on koventunut huomattavasti Taiwanissa, ja hypoteesi aseellisesta interventiosta itsenäisen saaren valloittamiseksi uudelleen vuodesta 1949 lähtien on nyt melkein banaali aihe Kiinan tiedotusvälineissä. Viime aikoihin saakka valtaosa länsimaisista kansliasta ja heidän henkilökunnastaan ​​piti näitä pelkkänä levottomuutena, jolla pyritään herättämään julkista mielipidettä Pekingin hallinnon ja presidentin ympärillä. Mutta Tyynenmeren alueella sijaitsevien Yhdysvaltojen joukkojen komentajalle tuo aika on todella ohitse, koska hän odottaa nyt Kiina harjoittaa Taiwanin liittämistä joukkoon 2027 mennessä.

Amiraali Phil Davidsonin mielestä Pekingin kauan esittämä tavoite Yhdysvaltojen armeijan syrjäyttämisestä Tyynellämerellä vuoteen 2050 mennessä ei enää vastaa Kiinan puolustustoiminnan todellisuutta, ja Kiina pystyy saavuttamaan tämän tavoitteen hyvissä ajoin ennen sinä päivänä. Hänelle, Taiwanin liittäminen on Kiinan viranomaisten ensisijainen tavoite, ja nämä odottavat sen saavuttamista vuoteen 2050, ei edes vuoteen 2030, ainakin jos Yhdysvaltojen ponnistelut ja sen liittolaiset alueella pysyvät nykyisessä dynamiikassa. Taiwanin ulkopuolella amiraali Davidson uskoo, että Tyynenmeren amerikkalaiset sotilastukikohdat, joista ensimmäinen on Guam-tukikohta Mariana-saarilla, ovat myös kansan vapautusarmeijan ja Yhdysvaltojen tärkeimpiä kohteita. pitää ne, eikä vain käyttää niitä, kuten on tapahtunut viimeisten 70 vuoden aikana.

Mirage 2000 taiwan News Defense | Amfibiohyökkäys | Hävittäjäkoneet
Huolimatta voimakkaista yli 260 F16-, Mirage 2000- ja F-CK-1 -hävittäjistä, Taiwan on selvästi ohittanut APL: n, jossa nykyään on yli 1500 modernia hävittäjää.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Assaut amphibie | Aviation de chasse

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit