Israelin kovan tappamisen järjestelmä TROPHY on valmis aloittamaan Yhdysvaltain armeijan Stryker

Kovaa tappaa suojaavat järjestelmät, aktiivinen laite, joka mahdollistaa ohjusten ja panssarintorjunta-rakettien sieppaamisen ennen kuin ne iskeytyvät panssariin, ovat nyt välttämättömiä panssarien selviytymisen varmistamiseksi kentällä. Korkean intensiteetin taistelukenttä, jossa näille ajoneuvoille aiheutuvat uhat olla lukuisia ja tappavia. Mutta nämä laitteet, kuten Israelin Rafaelin TROPHY, joka varustaa Israelin armeijoiden Merkavan, ja pian amerikkalainen M1 Abrams et les Leopard 2 Bundeswehrin, jos ne ovat erittäin tehokkaita, niillä on kaksi suurta haittapuolta: ne ovat erittäin painavia, jopa 2 tonnia ja kuluttavat paljon sähköenergiaa. Itse asiassa, jos ne voidaan edelleen asentaa panssaroituihin ajoneuvoihin, jotka flirttaavat 60 tonnilla, tai jopa yli, on paljon vaikeampaa asentaa ne kevyempiin panssaroituihin ajoneuvoihin, kuten Yhdysvaltain armeijan Stryker 8 × 8: een. ja mahdollisesti kaikkein altistunein panssaroitu ajoneuvo amerikkalaisille joukoille.

Yhdysvaltain armeija oli kokeillut ilman menestystä American Artisin rautaverhojärjestelmä Strykereissään vuonna 2018, mutta jos järjestelmä oli todellakin kevyempi kuin Trophy, se ei antanut tyydytystä testien aikana. Kun Trophy, joka valittiin suojaamaan M1 Abrams -säiliöitä, ja Israelin IAI: n rauta-nyrkki säilyttivät M2 Bradleyn suojaamisen, molemmat osoittautuivat liian raskaiksi asennettaviksi Strykeriin, jonka 350 hevosvoiman moottorin tuskin jo on ajettava 18 tonnia panssaroitua ajoneuvoa. Mutta tänään Rafaelilla saattaa olla ratkaisu, jonka Yhdysvaltain armeija toivoi odottaessaan Lockheed-Martinin kehittämää moduulijärjestelmää MAPS (Modular Active Protection System), TROPHY VPS: n kanssa.

LM Stryker 1 1024x683 1 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Korkean intensiteetin sota
Yhdysvaltain armeija työllistää panssaroiduissa kuljetusaluksissa lähes 5000 8 × 8 Stryker-panssarivaunua. Se on myös yhdessä Humveen kanssa ajoneuvo, jota käytetään eniten ulkona, ja siten mahdollisesti kaikkein alttiin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yhdysvallat | Korkean intensiteetin sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit