FCAS: Ranskan hallitus ottaa puolustuskannat Berliiniä vastaan

Tilaisuudessa hänen puheenvuoronsa senaatin puolustus- ja ulkoasiainvaliokunnan edessä 3. maaliskuuta 2021 Dassault Aviationin toimitusjohtaja Eric Trappier ilmaisi jälleen ärsytystä tulevasta eurooppalaisesta ilmataistelujärjestelmäohjelmasta, joka yhdistää Ranskan, Saksan ja Espanjan, ja erityisesti germaanisten ja Iberian osavaltioiden suurelta osin liiallisista vaatimuksista. viranomaiset. Puheensa aikana Ranskan johtaja kyseenalaisti myös ohjelman hallinnon ja valtioiden väliset neuvottelut, joita Ranskan asevarustuksen pääosasto ja sen kaksi saksalaista ja espanjalaista kollegaa, mutta myös Ranskan viranomaiset.

Katteellani Eric Trappier on todellakin todennut, että eurooppalaisten teollisuusyritysten välisiin neuvotteluihin liittyvä konteksti ja poliittiset paineet ovat vaikuttaneet merkittävästi teollisuusyritysten välisten keskustelujen luonteeseen ja siten saatujen sopimusten laatuun. Ja lisätä, että nämä samat sopimukset allekirjoitettiin tuskin yli vuosi sitten Saksan ja Espanjan kanssa, ja mikä juuri Berliini ja Madrid haastavat tänään, näytti olevan nyt erittäin epäedullista Dassault Aviationille, samoin kuin koko Ranskan BITD: lle, kun sitä tutkittiin selkeällä päällä. Toisin sanoen senaattoreiden edessä Eric Trappier tuomitsi selvästi Ranskan viranomaisten painostuksen ja neuvottelujen kiireiden päästä sopimukseen tilanteessa, jonka hän pitää tänään liiallisen innostuksen rajoittamana.

FCAS:n uutispuolustuksen malli | Saksa | Hävittäjäkoneet
Yhteistyön ensimmäisen vaiheen allekirjoittamisen jälkeen FCAS: n ympärillä Saksa ja Espanja ovat siirtäneet linjoja huomattavasti niiden hyväksi sekä teollisuuden että tekniikan aloilla.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Saksa | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit