Ranska tarjoaa 4 Avions Atlantique 2 -lainan Saksalle odotusratkaisuna

Tämä on epätodennäköistä, että saksalaiset näkivät sen tulevan! Emme palaa kaikkein monimutkaisimpaan tilanteeseen, joka tänään vastustaa Ranskaa ja Saksaa eri puolustusyhteistyöohjelmissa, jotka käynnistettiin samanaikaisesti presidentti Macronin saapuessa Elysee-palatsiin, kun taas Berliinin ja Washingtonin suhteet olivat pahimmillaan Donaldin kanssa Trumpin toistuvat hyökkäykset Berliinin haluttomuuteen investoida puolustukseensa ja hankkia Yhdysvalloissa valmistettuja laitteita. Siitä lähtien, kun Joe Biden saapui Valkoiseen taloon, tilanne on kuitenkin muuttunut paljon Berliinissä, mikä osoittaa tietyn halun uudistaa etuoikeutettuja ja vahvoja suhteita Washingtoniin, joka näyttää käyvän läpi useita hankintaohjelmia. ranskalais-saksalaisista ohjelmista. Toisessa artikkelissa käsitellään taustalla olevia syitä, jotka johtavat objektiivisesti Berliinin tekemään tämän valinnan.

Joka tapauksessa muutama päivä sitten julkaistu Foreign Military Sales -yhtiölle tai American FMS: lle annettu lupa myydä 5 P8 Poseidon -merivalvontakonetta Berliiniin korvaamaan osittain sen kanoniseen ikääntynyt P3C Orion -laivasto. - huolestutti Ranskan viranomaisia ​​korkeimmalla tasolla vuoden XNUMX tulevaisuudesta Maritime Air Warfare System -ohjelma tai MAWS. Tämän ranskalais-saksalaisen ohjelman pitäisi mahdollistaa meripartiojärjestelmän suunnittelu vuoteen 2035 mennessä korvaamaan Ranskan laivaston Atlantique 2 ja muu Orionin Bundeswehrin laivasto. Berliinille on kysymys sen laivaston osan vanhentumisesta, kun meripartioinnin tarve kasvaa jatkuvasti Pohjanmerellä. Pariisi pelkää kuitenkin, että antamalla amerikkalaisen P8: n sijoittautua Saksaan lopetetaan MAWS-ohjelma, josta Saksan viranomaiset eivät ole osoittaneet ylivoimaista innostusta viime kuukausina.

P3C Orion Saksan puolustusuutiset | Saksa | Maritime Patrol Aviation
Saksalaiset merivartiolentokoneet kärsivät nykyään lukuisista vanhentumis- ja käyttöongelmista, jotka liittyvät sen P3C Orion -koneiden ikään.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Saksa | Maritime Patrol Aviation

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit