Miksi Saksa kannattaa strategista kumppanuutta Yhdysvaltojen kanssa?

- Mainonta -

Viime viikkoina ranskalaiset ja saksalaiset suhteet puolustusteollisuuden yhteistyöohjelmien ympärillä ovat alkaneet muistuttaa huonon eteläamerikkalaisen sarjan skenaariota, ja sen osuus keinotekoisista käänteistä ja julistuksista, jotka on tarkoitus hajottaa cliffhangerin muodossa. Viimeisimmät tähän mennessä tapahtuneet tapahtumat, Ranskan virkamiesten katkera havainto vaikeuksista, joita Tigre 3 -ohjelmaa koskevissa keskusteluissa on kohdattu, jotta Berliini voisi ostaa AH-64E Apache-helikopterit Atlantin yli, ja Ranskan ja saksalaisen näkemyksen väliset syvät erot koskien MGCS:n uuden sukupolven säiliöohjelmaa. Näyttää itse asiassa siltä, ​​että kun Saksa kannattaa konservatiivista ratkaisua, joka perustuu suurvallan ja merkittävän panssarin liittoumaan, Ranska pyrkii omalta osaltaan suosimaan liikkuvuutta ja kaupunkitaistelua vastatakseen tuleviin sitoumuksiinsa. Muuten, se riitti katsomaan vierekkäin Leclercin MLU:ta ja Leopard 2A7 saadaksesi vähän käsitystä tästä antagonismista.

Painopiste on myös seuraavan sukupolven MAWS-merivartioilmaohjelmassa, jossa FMS: lle myönnettiin vientilupa 5 P8 Poseidonille Saksalle, ja Ranskan yllätysehdotus lainata 4 Atlantique 2 odotusratkaisua. Siksi näyttää siltä, ​​että Berliini pyrkii etenemään entistä enemmän transatlanttista kumppanuuttaan Pariisin kanssa solmimansa kumppanuuden vahingoksi, ja tämä on tapahtunut sen jälkeen kun Joe Biden valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Onko tämä havainto puhtaasti empiirinen ja sidoksissa ranskalais-ranskalaisiin havaintoihin, vai perustuuko se Berliinin puolueettomaan ja perusteltuun todellisuuteen? Näyttää siltä, ​​että tämä toinen hypoteesi on olennainen metodisen analyysin lopussa: Berliini ei voi nykyään eristyä amerikkalaisesta kumppanista, kuten presidentti Macron toivoi sanomatta sitä näkemyksellään Euroopan strategisesta autonomiasta syistä, jotka ovat kukaan muu kuin taloudellinen ja budjetti

1600px RNLAF AH 64 Apache Oirschotse Heiden matalalentoalueella 36693386206 Saksa | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi
Saksa harkitsisi AH64 Apache -hyökkäyshelikoptereiden hankkimista Tiger-helikoptereiden korvaamiseksi, joita Bundeswehr pitää liian epäluotettavina

LOGO meta Defense 70 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit