Mitkä ovat seuraukset F35-ohjelman uudesta talousarvion liukastumisesta?

- Mainonta -

Etelä-Korean viranomaisilla oli erittäin huono yllätys heidän F35-laivastostaan, josta 24 tilatusta 40 lentokoneesta XNUMX on jo toimitettu Aasian niemimaalle. Lockheed-Martin ja Yhdysvaltojen viranomaiset ovat todellakin vaativia Soulissa 266 miljoonaa dollaria rahoittamaan laivastonsa siirtyminen Block 4 -versioon, ensimmäisen version katsottiin toimivan salama II: n tehokkaasti. Nämä lisäkustannukset ovat korkeammat kuin 3 uuden lentokoneen eli lähes 20 prosenttia vielä toimitettavasta laivastosta, jotta lentokone saatettaisiin käyttökelpoiseen tasoon. Mikä luonnollisesti aiheuttaa jännitteitä, erityisesti Etelä-Korean poliittisessa luokassa. Nämä lisäkustannukset liittyvät osittain lohkojen IV standardin kehityksen heikkenemiseen, jonka budjetti on kasvanut 1,9 miljardia dollaria vain vuodessa, kuten Yhdysvaltain hallituksen tilivelvollisuusvirasto tai GAO on ilmoittanut, 18. maaliskuuta julkaistussa muistiossa.

Tämä on tietysti erittäin huono uutinen F35-ohjelmalle, joka on tehostanut viestintää viime viikkoina yrittäessään pysäyttää Yhdysvaltain ilmavoimien ilmoittaman etäisyyden ja hillitä tällaisen ilmoituksen tuhoisia vaikutuksia vakuuttaviin mahdollisuuksiin. vienti-asiakkaita, kun taas laite osallistuu moniin kansainvälisiin kilpailuihin, erityisesti Sveitsiin, Suomeen ja Kanadaan, ja että Yhdistyneet arabiemiirikunnat vaativat sitä edelleen kiivaasti. Lockheed-Martinin ponnisteluista huolimatta tämä viimeisin GAO: n löytö voi hyvinkin johtaa Yhdysvaltojen viranomaisten vakuuttamiseen siitä, että amerikkalaisen valmistajan lupaukset budjetin valvonnasta ja luotettavuudesta useaksi vuodeksi useaan vuoteen eivät ole enää riittäviä. kansainvälisten jännitteiden lisääntyminen päivittäin.

F35 USAF Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Yhdysvaltain hallituksen vastuuvirasto tai GAO on arvostellut ankarasti F35-ohjelman hallintaa ja erityisesti lohkoa IV.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit