Kiinalainen Shenyang ilmoittaa uuden sukupolven metsästäjän kehityksestä ... jälleen!

WeChat-sivun julkaisun kautta AVIC-yhteenliittymään kuuluva kiinalainen ilmailujätti Shenyang, joka on kehittänyt muun muassa J-11-, J-15- ja J-16-hävittäjiä, jotka varustavat Kiinan ilma- ja merivoimia. joukot, joiden ilmoitettiin aloittaneen tutkimuksen uuden sukupolven hävittäjän kehittämiseksi, joka esiteltiin Kiinassa viidennen sukupolven ja lännessä kutsutaan kuudennen sukupolven joukkoon ja jonka käyttöönoton arvioidaan olevan vuonna 5. Ymmärtämystä varten loppu artikkeli länsimaisten sukupolvien luokittelusta. Samanaikaisesti yhtiö ilmoitti myös aloittaneensa Kiinan merivoimien ilmavoimille tarkoitetun viidennen sukupolven hävittäjän kehittämisen. Tämän ohjelman mallia tai ajoitusta ei määritelty, mutta lehdistötiedotetta havainnollisti FC-6, jota joskus kutsutaan nimellä J-2035, jonka uskotaan pitävän Pekingin mieluummin tulevien lentotukialusten varustamista. Varustettu tyypin 5 katapultteilla.

Nämä ilmoitukset eivät todellakaan ole yllättäneet Kiinan sotilasilmailutoiminnan tarkkailijoita. Todellakin monia kaikuja FC-31: n uuden upotetun version kehittämisestä julkaistiin Kiinan sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi epäsuorasti ilmoitettiin uuden sukupolven lentokoneiden kehityksestä, jolloin käyttöönotto tapahtui samana vuonna 2035, mikä vastaa uusien länsimaisten lentokoneiden, kuten US Airin NGAD-ohjelman, todennäköistä käyttöönottopäivää. Voima ja Yhdysvaltain laivasto, brittiläinen Tempest-ohjelma tai jopa ranskalais-saksalainen FCAS, joille on todella aika antaa houkuttelevampi nimi kuin yksinkertainen lyhenne. Mutta kun otetaan huomioon viimeisin kehitys ero Kiinan ilmoitusten ja tosiasioiden välillä voidaan huomata näiden ilmoitusten merkityksellisyys.

Naval FC 31 Defense News | Hävittäjäkoneet | Puolustuslaitoksen viestintä
JC-31: n, jota joskus kutsutaan nimellä J-35, odotetaan olevan tuleva viidennen sukupolven aluksella oleva hävittäjä, joka nousee tyypin 5 lentotukialuksille, jotka on varustettu sähkömagneettisilla katapulteilla.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Aviation de chasse | Communication institutionnelle défense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit