Venäjän strategisten pommittajaohjelmien PAK DA tavoitteet paljastettiin

Vaikka Venäjän strateginen pommitusohjelma PAK DA on aloitettu edellisen vuosikymmenen alussa, se on tarkoitettu korvaamaan vuodesta 2027 lähtien edelleen Moskovan strategisessa arsenaalissa käytössä oleva tuumivastainen Tu-95-karhu, joka on edelleen hyvin salaperäinen, ja tietoa on todella vähän. paljastettu siitä ilman, että kukaan voisi arvioida sen oikeellisuutta. RIA Novosti -sivustolla julkaistu artikkeli tarjoaa hieman valaistuneemman näkemyksen siitä, millainen tämä uusi ilma-alus on, joka toimii yhdessä Tu-160M ​​Black Jack -strategisten pommikoneiden ja Tu-22M3M Backfire pitkän kantaman yliäänikaiuttimien kanssa. seuraavan vuosikymmenen alusta.

Huolimatta tämän artikkelin julkaisemista muutamista mielenkiintoisista uusista tiedoista, tämän ohjelman pääpiirteet ovat edelleen hämärät. Parhaimmillaan tiedämme, että laite suunnitellaan äänenvoimakkuuden alla olevan siiven muodossa, joka näyttää nyt olevan välttämätön tämän tyyppiselle laitteelle, koska se pysyy Northrop-Grumman B21 Raiderille Amerikkalainen, samoin kuin Kiinalainen Xian H-20-ohjelmaan tarkoitettu korvaamaan Pekingin strategisten ilmavoimien H-6. Tämä lentokonemalli, joka on peritty saksalaisesta tutkimuksesta ennen toista maailmansotaa ja sen aikana, erityisesti Hortenin Ho 229 -prototyypin kanssa, tarjoaa erittäin korkean aerodynaamisen suorituskyvyn ja sallii samalla suuren määrän polttoainetta, mikä tekee siitä täydellisen ehdokkaan pitkän kantaman strategiset pommikoneet. Vaaka- ja pystysuuntaisten reunojen puuttuminen mahdollistaa myös sähkömagneettisen resonanssin vaikutusten vähentämisen tiettyjen tutkien UHF- ja VHF-aaltoja vastaan, mikä tekee laitteesta sopivamman varkain.

horten ho 229 1944 Puolustusuutiset | Strategiset aseet | Strategiset pommittajat
Yksi kolmesta Horten Ho 3 -prototyypistä vuonna 220 Saksassa suoritetun testauksen aikana.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Strategiset aseet | Strategiset pommittajat

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit