Turkin teollisuus voi ostaa 50% ukrainalaisesta moottorivalmistajasta Motor Sichistä

sisään artikkeli 12. maaliskuutaennustimme, että Ukrainan lentokoneiden moottoreiden valmistajan Motor Sichin kansallistamisen jälkeen, jonka presidentti Zelensky päätti estääkseen kiinalaisen Skyrizon-yhtiön haltuunoton, Kiova voisi siirtyä lähemmäksi Ankaraa tällä alueella. Yhden teollisen toiminnan alijäämä vastasi toisen alan tarpeita, sillä Turkin puolustuslentotalous on itsenäinen monilla aloilla, lukuun ottamatta moottorointia, joka haittaa monia sen ohjelmia, sekä droneja että helikoptereita, liikennettä sekä uuden sukupolven T-FX-hävittäjät. Tämä hypoteesi näyttää nyt muotoutuvan tietosivuston Chas News paljastamat tiedot, vedoten lähteisiin Ukrainan viranomaisten lähellä.

Itse asiassa Turkki voisi ilmailuteollisuutensa kautta hankkia 50 prosenttia 20.000 XNUMX työntekijää työllistävän ukrainalaisen yrityksen osakkeista, mikä vastaa kaupankäyntiä, joka tapahtui kiinalaisten yritysten kanssa. Ankaran alkuperäinen tavoite olisi tuottaa moottoriratkaisuja helikopteriohjelmiinsa joita USA: n tällä alalla määräämät pakotteet vaikeuttavat vakavasti. Taistelulentokoneiden, kuten Akincin, moottorointi tai tuleva TB3, jonka on toimittava Anadulu-luokan helikopterikuljettajilta, on myös Turkin ilmailuteollisuuden prioriteetti, aivan kuten alueellinen kuljetuslentokone TRJ 328 johdettu saksalaisesta Dornier 328: sta.

TF X Defense News | Hävittäjäkoneet | Liikenneilmailu
Seuraavan sukupolven T-FX-hävittäjäohjelman moottorikäyttö on edelleen suurin este sen harjoittamiselle, ja 50 prosentin osuuden hankkiminen Motor Sichistä voisi olla mahdollisuus Ankaralle, vaikka ukrainalainen yritys ei tarkkaan ottaen ole asiantuntija hävittäjämoottoreissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Liikenneilmailu

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit