Yhdysvaltain laivasto kokeilee laajasti alusten ja autonomisten järjestelmien välistä yhteistyötä

Selon Amiraali Gilday, Yhdysvaltain merivoimien merivoimien päällikkö, harjoitus, jossa raskas hävittäjä USS Michael Monsoor (Zumwalt-luokka), 4 Burke-luokan hävittäjää, 2 Littoral-taistelulaivaa, sukellusvene USS USS Hampton ja LPD USS Anchorage sekä kaksi robotti-alusta Sea Hunter ja Seahawk (kotikuvassa USS Monsoorin kanssa taustalla) rannikon edustalla. Kaliforniassa, on ratkaiseva askel automatisoitujen järjestelmien ja pilotoitujen järjestelmien yhteistyön toteuttamisessa Yhdysvaltain laivastolle, ja se vaikuttaa syvästi käsitykseen amerikkalaisen laivaston kehityksestä tulevina vuosina.

kastetut Ptodellinen laivaston miehittämättömien järjestelmien integroitu taisteluongelma 21, tämän harjoituksen, joka yhdistää myös P8A Poseidon -merivartioilijakoneet, EA18G Growlers, sekä MQ-8B Fire Scout- ja MQ-9 Sea Guardian -droonit, tarkoituksena on antaa aluksen (Destroyer, LCS tai SSN) tuhota tunnistettu kohde ja sijaitsevat miehittämättömän järjestelmän vieressä horisontin ulkopuolella. Alusten ja droonien suuri määrä mahdollistaa kaikkien mahdollisten vuorovaikutusten arvioinnin ja suuren määrän Yhdysvaltain laivaston tulevaisuuden kannalta ratkaisevan tärkeän tiedon, joka tietää, että sen on luotettava robotti-aluksiin. vastata Kiinan kansan vapautusarmeijan merivoimien määrän asettamaan haasteeseen. Lisäksi tällä harjoituksella testataan meritutkimusviraston johtamaa Super Swarm -hanketta, jonka tarkoituksena on toteuttaa aluksen drone-parvi, joka on erityisen sopiva tekniikka pääsyjärjestelmien estämisen poistamiseksi.

USS Michael Monsoor Defense News | Merivoimien droonit | Sotilaallinen koulutus ja harjoitukset
USS Michael Monsoor on toinen Zumwalt-luokan hävittäjä. Yhdysvaltain laivasto haluaa tehdä siitä miehitetyn ja miehittämättömän yhteistyöstrategiansa kärjen tulevina vuosina

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Merivoimien droonit | Sotilaallinen koulutus ja harjoitukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit