Kiinan laivasto hyväksyy kolme suurta alusta palvelemaan yhdessä päivässä

On symboleja, jotka yksin kuvaavat tarkasti maailmassa meneillään olevaa kehitystä. Näin oli heinäkuussa 2020 Venäjä käynnisti melkein samanaikaisesti projektin 2 kahden hyökkäyshelikopterialuksen, kahden projektin 23900 amiraali Gorshkov fregatin ja projektin 2-M Iassen kahden ydinsukellusveneen rakentamisen.. Sama tapahtui 23. huhtikuuta 2021, jolloin Kansan vapautusarmeijan laivasto hyväksyi aktiivisen palveluksen perustamisensa 72. vuosipäivän yhteydessä rynnäkköhelikopterin kantajan, raskaan hävittäjän ja ydinaseiden kantoraketin samana päivänä. , jompikumpi Kolme tehokkainta sotalaivaa purjehtii tänään, presidentti Xi Jinpingin läsnä ollessa, Kiinan merivoimien nousun suurena arkkitehtina viime vuosina (kotikuva).

Tyypin 075 helikopterialusta, joka aloitti luokansa ensimmäisen yksikön, aloitti tässä yhteydessä kasteen nimen Hainan Etelä-Kiinan saariprovinssin nimestä sekä rungon numeron 31. Tämä lähes 40.000 XNUMX tonnin alus käynnistettiin syyskuussa 2019, ja liittyy eteläiseen laivastoon, aivan Taiwaniin päin. Siinä on 7 laskeutumispaikkaa helikoptereita varten, ja sen oletetaan pystyvän lähtemään 30 pyörivän siiven lisäksi jopa 1200 miestä ja heidän varusteitaan, panssaroidut ajoneuvot mukaan lukien, amfibiohyökkäyksiin. Ohjaamossa on myös lautta, jolla mahtuu laskeutumisproomuihin tai Type 726A -hyökkäysalustaan. Kaksi muuta alusta kahdeksasta, jotka muodostavat ainakin luokan, on jo laskettu vesille, joista ensimmäinen on suorittanut merikokeensa. käynnistämisen jälkeen huhtikuussa 2020, toinen käynnistettiin tammikuussa 2021.

type075 puolustusanalyysi | Ydinaseet | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Hainanin helikopterioperaattori, kun hänet otetaan aktiiviseen palveluun, ohjaamossa 6 Z8 raskasta helikopteria

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Ydinaseet | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit