Yhdysvaltain armeija lähettää ensimmäisen Stryker M-SHORAD -lentopuolustuksen Saksaan

5 vuotta. Tämä on aika, joka kului Yhdysvaltain keskuskomennon Euroopassa, Yhdysvaltojen Euroopan komentoon, kiireellisen puhelun läheisestä liikkuvasta ilma- ja ohjustorjuntajärjestelmästä, ja ensimmäisten Stryker M-SHORAD -ajoneuvojen toimitus 5. pataljoonaan Yhdysvaltain kymmenennen armeijan 4. ilmatorjunta-tykistöjoukko, joka sijaitsee Ansbachissa Baijerissa. Kesään 10 mennessä pataljoona on havainnut 2021 M-SHORADia, jotka muodostavat sen inventaarion, mikä palautti Saksassa sijaitseville amerikkalaisille koneistetuille voimille itsepuolustuskapasiteetin tällä alueella, joka heikentyi suurelta osin sen jälkeen, kun anti-diluvian Chaparral -järjestelmät vetäytyivät. ja harvoista Yhdysvaltojen vuonna 32 hankkimista ranskalais-saksalaisista Roland 2 -laitteista. Vuodesta 1979 lähtien se on tukeutunut tähän tehtävään vain jalkaväen FIM-1988 Stinger -ohjuksiin ja harvoihin Avanger-järjestelmiin sekä pitkän kantaman MIM-92 Patriot -järjestelmän tarjoama kattavuus ja Yhdysvaltain ilmavoimien oletettavasti taattava ilmavoimat.

Lisää uusien uhkien saapuminen liittyy korkean intensiteetin konfliktien mahdolliseen uusiutumiseen teknologisesti edistyneitä mahdollisia vastustajia, kuten risteilyohjuksia ja harha-ammuksia vastaan, sekä vähemmän luottamusta varmuuteen saavuttaa ilmanvalta aina, kun otetaan huomioon Venäjän toteuttamat monikerroksiset ilmatorjuntajärjestelmät ja metsästys tai esimerkiksi Kiina johti Yhdysvaltain armeijan pääesikunnan miettimään strategiansa uudelleen ja käynnistämään useita ohjelmia, joiden tarkoituksena on antaa paikan päällä oleville yksiköille mahdollisuus itsenäisesti varmistaa oma itsepuolustuksensa näissä tilanteissa. uhkia. M-SHORAD-järjestelmä on ensimmäinen, mutta ei ainoa, vastaus tähän ongelmaan.

RADA MHR tutka 1 Puolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | CIWS ja SHORAD
Huomaa M-SHORAD-tornia ympäröivät pyöreät MHR-tutka-antennit, jotka antavat sille 360 ​​asteen tunnistusominaisuuden myös liikkeellä ollessaan.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Laseraseet ja suunnattu energia | CIWS ja SHORAD

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit