Israel kehittää pudotussäiliöitä F35i Adirille

Jos F35A tarjoaa erinomaisen varkain ja erittäin edistyneitä tunnistus- ja viestintäjärjestelmiä, se näyttää nyt olevan rajallinen useilla alueilla, kuten ilmapuolustuksessa matalan nopeuden vuoksi tai pitkän matkan iskuissa, koska sen säde on 1100 km. . Juuri tämä viimeinen kohta aiheuttaa nykyään ongelman Israelin ilmavoimille, jotka joutuvat vastaamaan Iranin kaltaisten vastustajien edessä pitkän kantaman iskuihin, joita kutsutaan Israelin ammattikiellossa 3. ympyräksi. F35i: llä, joka on F35A: n israelilainen versio Adir, ei kuitenkaan ole tarvittavaa laajennusta näiden tehtävien suorittamiseen, ja toistaiseksi se ei voi kuljettaa muita tankkeja, kuten israelilaisia ​​F15 ja F16, jotka myös osallistuvat tähän operaatioon. . Mitä tulee tankkerikoneisiin, niitä on vähän Israelin ilmavoimissa (9 erikoismuunneltua Boeing 707: tä ja 2 KC-130H: ta), ja pääesikunta pitää heitä haavoittuvina tämän tyyppisissä tehtävissä.

Ei ole yllättävää, että Tel-Nof Base -lentotestikeskus on pyrkinyt löytämään vastauksen tähän tarpeeseen kehitetään irrotettavia ulkosäiliöitä Lockheed-Martinin koneelle israelilaisessa versiossa Adir. Konkreettisesti IAF on jo kahden vuoden ajan kehittänyt 2200 litran (600 gallonaa) irrotettavia säiliöitä, jotka pidentävät F35i: n kuljettamaa polttoainetta 40% ilman, että "liian paljon" heikentäisi sen varkautta tehtyjen ilmoitusten mukaan. Tämä antaisi F35i: lle tehokkaan pääsyn Iranin alueelle ja pudottaakseen säiliönsä ennen taisteluvyöhykkeelle saapumista saadakseen varkain kokoonpanonsa ja pystyäkseen siten käsittelemään taivaan turvaamisen tavoitteet. IAF: n F16: n ja F15: n hyväksi, jotta itse varmistetaan lakot.

IAF F15 ja F16 Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Israelin F15 ja F16 edustavat edelleen IAF: n hyökkäävää keihäänkantaa etenkin pitkän matkan tehtävissä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit