Kuninkaallinen laivasto lähettää 165.000 XNUMX tonnia diplomatiaa Tyynellämerelle

On selvää, että Ison-Britannian viranomaiset ovat kuninkaallinen laivasto haluta tehdä uuden lentotukialuksensa, HMS Queen Elizabethin, pitkäaikainen operatiivinen käyttöönotto virstanpylväs ja symbolinen tapahtuma. Kuljettajan lakko-ryhmä, joka lähtee ensi kuussa 28 viikon matkalle Intian valtamerelle ja Tyynellemerelle, koostuu vähintään kahdeksasta suuresta Ison-Britannian listalla olevasta aluksesta, joiden kokonaismäärä on 8 165.000 tonnia, suurempi kuin Turkin tai Brasilian kaltaisten merijalkaväen kokonaismäärä. Ainakin 18 F35B aloittaae HMS kuningatar Elizabeth, mukaan lukien 8 kuninkaalliseen ilmavoimiin ja 10 Yhdysvaltain merijalkaväen joukkoon sekä 14 Merlin- ja Wildcat-helikopteria valmistavat brittiläisen laitteen, jota tukee myös Yhdysvaltain laivaston hävittäjä, USS The Sullivans, ja Hollannin kuninkaallisen laivaston fregatti, HNLMS Evertse, kaksi alusta, jotka olivat aikaisemmin saattaneet kuningatar Elizabethin harjoituksen aikana Joint Warriorissa lokakuussa 2020.

Konkreettisesti merivoimien ryhmä, joka lähtee toukokuussa Portsmouthista, muodostuu 65.000 XNUMX tonnin lentotukialuksen HMS Queen Elizabeth lisäksi, josta tämä on ensimmäinen operatiivinen käyttöönotto, kahdesta Tyypin 45 ilma-alusten hävittäjät 7500 tonnia, HMS Diamond ja HMS Defender, kumpikin aseistettu 48 Aster 15/30 ohjusta, kahdesta Modernisoidut tyypin 23 sukellusveneiden fregattit 5000 tonnia, HMS Kent ja HMS Richmond, 31.500 37.000 tonnin lisälaiva RFA Fort Victoria, uusi XNUMX XNUMX tonnin lisälaiva RFA Tidespring sekäälykkään luokan ydinaseiden sukellusvene. Siksi kuninkaallinen laivasto sijoittaa tähän yksittäiseen operaatioon 28% fregateistaan ​​ja hävittäjistään, 20% ANS-laivastostaan ​​ja 30% apulaivastaan, mutta myös 38% sen laivastosta. 21 F35B toimitettu ja tähän mennessäja yli 23% sen merihelikopterikannasta. Tämä on Britannian merivoimien suurin sijoitus Falklandin sodan jälkeen vuonna 1982.

HMS Duncan Type 45 2 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Hävittäjäkoneet
Tyyppi 45 -tuhoojat ovat SAMPSON-tutkan ja PAAMS-järjestelmä aseistettu 48 Aster 15 ja Aster 30 -ohjuksella

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit