Ei ole yllättävää, että Berliini lähestyy amerikkalaisen P8A Poseidonin hankintaa

Parlamentaarikon kysymys P3 Orionin meripartio koneiden vaihtamisesta edelleen palveluksessa Saksan joukkojen kanssa, puolustusministeriön edustaja Bundestagissa Thomas Silberhorn ilmoitti, että ministeriö ei ottanut huomioon Ranskan tarjousta väliaikaiseen ratkaisuun, joka perustuu neljän Atlantic 4 -koneen laina Ranskan laivastolta ratkaisuna, joka on mukautettu Saksan asevoimien tarpeisiin tällä alueella, kun taas 5 Boeing P8A Poseidon täyttää Saksan pääesikunnan operatiiviset odotukset. Hänen mukaansa neuvottelut näiden laitteiden hankkimisesta, Yhdysvaltojen ulkomaisen sotilasmyynnin arvoltaan 1,77 miljardilla dollarilla, voivat olla onnistuneita ja johtaa tilauksen allekirjoittamiseen vuoden puoliväliin mennessä.

Jos tämä lausunto ei edusta Saksan viranomaisten lopullista päätöstä tässä asiassa, se antaa kuitenkin erittäin vahvoja viitteitä Berliinin tämänhetkisestä suuntauksesta tähän ohjelmaan. Koska ranskalais-saksalaisen yhteistyön puhtaasti symbolisten näkökohtien lisäksi tällaisen päätöksen todennäköiset vaikutukset tuleva Maritime Air Warfare System -ohjelma tai MAWS, suunnitellakseen ja rakennettaessa korvaavia ranskalaisia ​​ja saksalaisia ​​merivartiostokoneita vuonna 2035, Saksan kannat perustuvat suhteellisen objektiiviseen tilanteen arviointiin, joka ei kannattanut ranskalaista väliaikaista ratkaisua.

A320 NEO MPA maws e1585745638542 Puolustusuutiset | Saksa | Maritime Patrol Aviation
MAWS-ohjelmaa uhkaa epäilemättä P8A Poseidonin hankinta Saksasta, mutta Ranskan ja Saksan väliset ajoituserot meripartiointikyvyn uudistamisen alalla painavat eniten sen tulevaisuutta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Saksa | Maritime Patrol Aviation

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit