Kuinka Su-57: stä tulee Venäjän integroidun ilmapuolustuksen keskipiste?

Venäjän integroitu ilmatorjunta on nykyään melkein yksimielisesti tunnustettu yhdeksi tehokkaimmista maailmassa. Se toteuttaa sisäisesti ja koordinoidusti täydentäviä suorituskykyjärjestelmiä, kuten pitkän kantaman S-400-keskitysjärjestelmät, Buk- ja S-350-keskialueen järjestelmät ja TOR ja Pantsir lyhyen kantaman järjestelmät, jotta puolustuksessa olisi aina homogeenisuutta, jota on vaikea syyttää. Se tekee myös yhteistyötä ilmapuolustuksen kanssa, kuten varhaisvaroituslaitteet Be50, Su-27 ja Su-35 hävittäjät, ja Mig-31-sieppaimet, awacs-laitteet, jotka laajentavat laitteen havaitsemisominaisuuksia, sekä metsästäjät ja sieppaimet, jotka puuttuvat pyydettäessä täyttämään havaitut heikkoudet.

Tämä järjestelmä on kuitenkin nyt hyvin NATOn tiedossa, ja se on toteuttanut vastatoimia sen voittamiseksi. Yksi niistä perustuu varkaiden lentokoneiden ja ohjusten, kuten F22-, F35- tai SCALP-ohjuksen, käyttöön tämän järjestelmän tärkeimpien laitteiden, kuten valvontatutkien, poistamiseksi. Muut laitteet, esim Rafale, ovat erikoistuneet tunkeutumiseen erittäin alhaisella korkeudella ja suurella nopeudella, jotta he voivat hyödyntää maastopeittoa lähestyäkseen kohteitaan joutumatta alttiiksi vihollisen tulelle. Muut lentokoneet, kuten Yhdysvaltain laivaston EA-18G Growler, käyttävät merkittäviä häirintäominaisuuksia neutraloidakseen vastakkaiset tutkat. Lopuksi pitkän kantaman ilmasta ilmaan -ohjusten, kuten European Meteorin, saapuminen mahdollistaa valvontalaitteiden poistamisen turvalliselta etäisyydeltä. Siksi Moskovan oli välttämätöntä kehittää järjestelmäänsä vastaamaan näihin uhkiin ja ylläpitämään selkeää taivasta vihollisen lentokoneista alueensa ja joukkojensa yläpuolella. Juuri tässä yhteydessä uusi venäläinen varkainhävittäjä Su-57, uudenaikaistetussa versiossa integroidaan.

S500-järjestelmä Venäjän talven testien aikana analysoi Défense | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
S500-ilmatorjuntajärjestelmä testien aikana talviolosuhteissa vuonna 2020

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit