Venäläinen Mi-28NM-taisteluhelikopteri saapuu dronien aikakauteen

Tiedämme, Mil Mi-28N -taisteluhelikopteri Venäjä oli osoittanut tiettyjä rajoituksia ollessaan tekemisissä Syyriassa, mikä on johtanut Venäjän viranomaisiin neuvottelemaan valmistajan kanssa merkittävästä laitteiston modernisointivaiheesta. Tiedämme nyt enemmän helikopterin ja sen asejärjestelmien tärkeistä tapahtumista sekä Venäjän asevoimien taisteluhelikoptereiden käyttöä koskevan opin kehityksestä. Kun'Vitaly Shcherbinan haastattelu Tass Agency -yrityksen kanssa, Milin ja Kamovin suunnittelutoimistojen pääsuunnittelija, viimeksi mainittu todellakin valaisi tätä syvällistä valoa käytössä olevien 96 lentokoneen modernisointi tänään, sekä laitteen tulevat ominaisuudet.

Syyrian kokemuspalaute Mi-28N: n ja muiden venäläisten pyörivien siipien kytkeytyessä oli todellakin päätellyt, että nämä laitteet olivat nyt alttiita tulelle ja ohjuksille maanpinnan yläpuolelta ja suoraan taistelukentän läheisyydestä. Toisaalta helikopteri tuo edelleen liikkuvuutta ja tulivoimaa enemmän kuin nykyaikaiseen maatoimintaan tarvitaan. Siksi on nyt oltava sitoutumisominaisuudet, jotka ovat lyhyen kantaman maa-ilma-järjestelmien alueen ulkopuolella, ja havaitsemisominaisuudet, joiden avulla miehistö voi tietää uhkien ja kohteiden sijainnin taistelukentällä, jotta voit iskeä ilman kohdennusta . Nämä kaksi tavoitetta ovat saaneet aikaan Mi-28NM: n kehityksenuusi ilma-pinta-ohjus, joka pystyy tarttumaan panssaroituihin kohteisiin jopa 25 kilometriin asti ilman näköyhteyttä. Nimetty koodilla "artikkeli 305", tämä uusi ohjus voi ripustaa maaliin ampumisen jälkeen, kuten uusi läntinen NLOS (ei näkölinjaa), kuten SPIKE ER ja MMP, jolloin lentokone voi pitää helpotuskannen eikä siten paljasta itseäsi kostotoimiin.

Mi 28 Defense News | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti
Mi-28N oli osoittanut tiettyjä rajoituksia Syyrian toimintansa aikana, ja NM-version modernisointi perustuu suurelta osin näihin havaintoihin.

Ohjuksen lisäksi Mi-28MN saa myös uudet 70 mm: n ohjatut raketit säilyttäen 30 mm: n aseensa lähellä olevien kohteiden tarttumiseksi. Ennen kaikkea sillä on kyky toteuttaa ja hallita droneja, olivatpa ne tiedustelureppuja tai verkkovierailumatkoja, lisäämällä nimenomaan tätä tarkoitusta varten suunnitellun ohjausrajapinnan. Helikopteri sai myös tietokeskeisen taistelujärjestelmän, joka tarjosi miehistöön selkeän ja dynaamisen kuvan taistelukentästä, yhdistämällä tietoja omista ilmaisimistaan ​​ja erityisesti uudesta sähköoptisesta järjestelmästään ja tutkastaan ​​sekä droneistaan, sekä liittoutuneiden maa- ja lentoyksiköiden toiminta-alueella.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Konflikti Libyassa | Vuoristo-Karabahin konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit