Yhdysvaltain ilmavoimat haluavat päästä eroon ensimmäisistä F35A-malleistaan

- Mainonta -

Yhdysvaltain ilmavoimilla on nyt selvä hammas F35: tä vastaan. Annettuaan vuotaa, että hän aikoi vähentää tilaamiensa F35A: iden määrää 48: sta 43 yksikköä vuodessa seuraavien 3 vuoden ajantäällä hän kuulee päästä eroon ensimmäisistä kopioista, joita ei voida päivittää nykyiseen standardiin ilman erittäin merkittäviä investointeja, melkein samanlaisia ​​kuin uuden laitteen ostaminen. Kuten Yhdysvaltain laivasto ja sen neljä ensimmäistä LCS: ää, nämä lentokoneet on toistaiseksi varattu koulutustehtäviin. Ylläpitokustannukset ovat kuitenkin sellaiset, että Yhdysvaltain ilmavoimat uskovat tänään, että sillä ei ole enää varaa ylellisyyteen, että aseita on varattu koulutustehtäviin, eivätkä ne voi tulla ja vahvistaa taisteluvoimia tarvittaessa.

Hypoteesi F35A: n ensimmäisten erien vetäytymisestä oli esitetty jo 2 vuotta sitten, kun taas arvioidut kustannukset niiden saamiseksi Block 3b -standardiin olivat 60 miljoonaa dollaria laitetta kohti, tai 75% uuden laitteen hinnasta. Mutta päätös tehtiin cpidä nämä laitteet toimitustandardissa ja varaa ne koulutustehtäviin, joka sallii käytännön kannustaa kongressia jatkamaan vuotuista ponnistustaan ​​laitteiden ylitilaamisesta korvaamaan toimintapiiristä poistuneet laitteet. Vaikka F35A-laivastosta on tullut Yhdysvaltain ilmavoimien toiseksi tärkein laivasto ja jännitteet kasvavat edelleen Kiinan kanssa, tällä periaatteella ei tietenkään ole enää merkitystä. Ja ilmoitus halusta vetää pois näistä laitteista, joita pidetään toimintakyvyttöminä ja päivittämättöminä, on nyt täysin yhdenmukainen metsästyslaivaston järkeistäminen ja nykyaikaistaminen ilmoitti viikko sitten USAF: n esikuntapäällikkö kenraali Brown.

Yhdysvaltain ilmavoimien F35A 15.17.26 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
ensimmäinen F35A: n aikana, joka toimitetaan USAF: lle, voi käyttää vain hyvin vähän ampumatarvikkeita ja varusteita, jotka eivät salli niiden käyttöä operatiivisesti

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit