V. Putin: 85% Venäjän yksiköiden johtajista on hankkinut taistelukokemuksen Syyriassa

Venäjän asevoimien Tšetšeniassa vuonna 1995 kärsimät ankarat takaiskut ja samoin kuin Georgian vuonna 2008 tapahtuneen hyökkäyksen aikana havaitut epäonnistumiset olivat saaneet maan sotilaalliset ja poliittiset johtajat uudistamaan perusteellisesti joukkojen organisaatiota ja toteuttamaan syvällisiä joukkojen uudistuksia. yksiköt. Vuodesta 2012 lähtien ja puolustusministeri Sergei Shoïgoun ja esikunnan päällikön kenraali Valeri Gerasimovin saapuessa ponnisteltiin erityisesti yksiköiden ja niiden johtajien operatiiviseen valmisteluun. Tämä ponnistelu toteutui Venäjän väliintulolla Syyriaan vuodesta 2015 lähtien liittolainen Bashar al-Assadin hallinnon suojaamiseksi islamilaista valtiota vastaan, mutta myös länsimaiden ja sunnien monarkioiden tukemia vapaita Syyrian joukkoja vastaan. Siitä lähtien Syyria on toiminut laboratoriona monille kehitteillä oleville asejärjestelmille sekä testannut toimitettavia laitteita ja tarvittaessa korjata niiden vikoja.

Mutta Syyria tarjosi myös Venäjän armeijalle mahdollisuuden antaa suurelle osalle joukkojaan ja erityisesti yksiköiden johtajille kokemusta taistelusta, jotta ei elettäisi uudelleen tilanteita kuten Groznyn katastrofi, joka maksoi monien henkiä Venäjän sotilaat, kohtaavat tšetšeenien taistelijoita, kokivat osallistumisensa Neuvostoliiton interventioon Afganistanissa. Venäjän pääesikunnan tärkeimpänä tehtävänä on ollut vuodesta 2012 lähtien ollut suurelta osin tehostettu operatiivinen valmistelu, jolle on ominaista säännölliset hälytykset ja yllätystarkastukset yksiköistä vuodesta XNUMX lähtien. Syyrialainen teatteri osoittautui ihanteelliseksi tähän tehtävään.

mi 35 Syyria News Defense | Venäjän ja Georgian konflikti 2008 | Syyrian konflikti
Syyrian konflikti, johon venäläiset joukot osallistuvat, on monin tavoin keskisuuri ja joskus voimakas.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Venäjän ja Georgian konflikti 2008 | Syyrian konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit