Pentagonin vuoden 2022 budjetti merkitsee suurta muutosta

Useiden viikkojen odottamisen jälkeen Bidenin hallinto esitteli ensimmäisen vuosibudjettinsa Yhdysvaltojen puolustusvoimille. Vaikka tämä uusi Pentagonin budjetti oli monien ylävirran lausuntojen ja monien kommenttien aihe, se merkitsee syvällistä kehitystä strategiassa, jota Valkoinen talo haluaa käyttää asevoimiensa valmistelemiseen ja käyttämiseen näköyhteydellä, Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kiristyvä kilpailu Tyynenmeren alueella. Voidakseen vastata tähän haasteeseen, jonka amerikkalaiset virkamiehet, mukaan lukien presidentti itse, pitävät lähes väistämättömänä, Bidenin hallinnon johtajat sekä Pentagonin armeijan johtajat ovat päättäneet keskittää ponnistelunsa uusien järjestelmien tutkimukseen ja kehittämiseen samoin kuin läsnä olevien voimien tehokkuus, vaikka se merkitsisikin tiettyjen hankintaohjelmien väliaikaista uhraamista.

Esitetty talousarvio, josta kongressi keskustelee ja todennäköisesti muuttaa, perustuu maailmanlaajuinen 715 miljardin dollarin kirjekuori, 11 miljardia dollaria enemmän kuin vuoden 2021 budjetti, josta 111 miljardia dollaria käytetään tutkimus- ja kehitystoimintaan, toisin sanoen 6 prosentin lisäys, kun taas hankintabudjetti supistuu 133,6 miljardiin dollariin, mikä on 6%. Ydinkomponentti on vakaa 27,7 miljoonassa dollarissa, mikä mahdollistaa työn jatkamisen uudella SSBN Columbia -luokalla, joka korvaa Ohio-luokan sukellusveneet vuodesta 2030, sekä strategisen pommikoneohjelman parissa. B21 Raider aikoi korvata B1B: n 2025. Tällä tasolla on huomattava kaksi aseistettua asiaa, joista ensimmäinen on Tyynenmeren pelotealoitteen rahoittaminen 5,1 miljardin dollarin verran Yhdysvaltojen joukkojen ja liittolaisten tehokkuuden parantamiseksi tässä teatterissa sekä Kehittyneet kyvykkyystekijät, strategiset alueet sekä Yhdysvaltain puolustukselle että maan tehokkuudelle sekä taloudelliselle ja teknologiselle sietokyvylle, mukaan lukien 2,3 miljardia dollaria mikroelektroniikkaan (tämä tarkoittaa sitä, että 50 miljardin dollarin suunnitelma mikroelektroniikkateollisuuden siirtämisestä Yhdysvaltoihin ilmoitti Joe Biden), 3,8 miljardia dollaria hyperäänikentälle, 875 miljoonaa dollaria tekoälylle ja 398 miljoonaa 5G: lle.

B 21 Raider News Defense | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | YHDYSVALLAT
Yhdysvaltojen ydinpelotteelle myönnetään 2022 miljardia dollaria vuonna 27,7 joukkojensa nykyaikaistamisen rahoittamiseksi etenkin jatkamalla B21 Raider -strategisen pommitusohjelman toimintaa.

Yhdysvaltain armeija pelkäsi vastata Yhdysvaltain laivaston ja Yhdysvaltain ilmavoimien samanaikaisista vahvistustarpeista Tyynenmeren teatteriin. Lopuksi, kun varat ovat 173 miljardia dollaria, määrärahojen lasku rajoitetaan vuonna 2022 vain 5 miljardiin dollariin, mikä kompensoidaan osittain sen joukkojen vetäytymisellä Afganistanin teatterista, mikä vapauttaa 3,2 miljardia dollaria. Siksi se pystyy jatkamaan investointejaan BIG 6 super -ohjelmaan ja 35 ensisijaiseen ohjelmaansa, jotka yksin keräävät 47 prosenttia Yhdysvaltain armeijan tutkimus- ja kehitystoimiin osoitetuista 35 miljardista dollarista, ja 53 prosenttia jäljellä olevasta 500 tai niin muut käynnissä olevat ohjelmat. Tämän saavuttamiseksi sen on kuitenkin kiristettävä vyöään useita vuosia yritysostojen alalla. Siten vuonna 2022 Yhdysvaltain armeija pyytää erikoisjoukkojaan vain 24 UH60M Black Hawk-helikopteria, 30 AH64E Apache -hyökkäyshelikopteria ja 6 MH47G Chinookia, eli lähes 30%: n pudotus pyydettyihin lentokoneisiin vuoteen 2021 mennessä. Lisäksi vain 187 Stryker-panssaroitua ajoneuvoa, 70 M1A2 Abrams -mallia ja 25 itseliikkuvaa Paladin-asetta modernisoidaan jälleen voimakkaasti. sama uusi ilma-alusten M-SHORAD tilaukset lasketaan 37 kopioon, kun vastaava luku vuonna 59 oli 2021.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit