F16 Block 70/72 Viper hyökkäyksessä Indonesiassa vastaan Rafale

Ranskalaisen tarjouksen valinta perustuu 12 Rafale käytetty Kroatiasta otettiin Yhdysvalloissa hieman katkerasti vastaan. Tästä vakuuttumiseen riittää, että luet anglosaksisen erikoislehdistön tästä hankinnasta ymmärtääksesi, että Zagrebin valinta Rafale Käytetyt F3R:t eivätkä uudet F16V:t horjuttavat tiettyjä varmuutta Atlantin toisella puolella. Ja ilmeisesti Yhdysvalloilla ja erityisesti Lockheed-Martinilla ei ole aikomusta elää tulevaisuudessa uudelleen sitä, mitä he pitävät nöyryytyksenä. Tämä koskee erityisesti Indonesiaa Indonesian ilmavoimien nykyaikaistamisen yhteydessä Jakartan ja Pariisin viranomaiset näyttävät etenevän nopeasti ratkaisemaan jäljellä olevat esteet, tässä tapauksessa taloudellinen, tehdä tilaus, jonka arvo on arviolta 36 Rafale.

Itse asiassa Yhdysvaltain viranomaiset ovat juuri valtuuttaneet Lockheed-martinin aloita neuvottelut F16 Block 70/72 Viperin myynnistä Jakartan kanssa, jälleen kerran laittaa Rafale matkalla amerikkalaiskoneeseen. Indonesian ilmavoimien käyttäessä 33 F16 C/D:tä, Lockheedin kaupalliset tiimit uskovat, että heidän olisi paljon yksinkertaisempaa ja edullisempaa vaihtaa Viper-laivastoon kuin hankkia uusi lentokone, tässä tapauksessa THE Rafale. Huolimatta Jakartan puolustustarvikkeiden hankintatavoitteiden ja Indonesian asevoimien budjettitodellisuuden välisestä kuilusta, maan ilmavoimat olivat kuitenkin ilmoittaneet, että ne pyrkivät viime kädessä toteuttaa 170 taistelulentokoneiden laivasto koostuu useista metsästäjien malleista.

Rafale.SCALP EG AdlA 1068x710 puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
3 2000 litran tynnyrillä Rafale sen toimintasäde on yli 1750 km

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit