Kiina on virallisesti Pentagonin etusijalla

Kuten tiedämme, monet Pentagonin palvelut ovat viime vuosina, jopa kuukausina, arvioineet, että Kiinan armeijan nousu on tullut suurin uhka Yhdysvalloille ja sen liittolaisille sekä Tyynenmeren teatterissa että muualla maailmassa. Mutta luottamuksellinen direktiivi, josta amerikkalaiselle sivustolle BreakingDefense.com on ilmoitettu, osoittaa, että tästä lähtien koko Pentagon on sitä mieltä, että tämä uhka on Yhdysvaltojen armeijoiden ensisijainen tavoite siihen saakka, että sen yksinomainen luotsaus on uskottu puolustusministerille, kenraali Lloyd Austinille, joka on vastuussa Pentagonin "kiinalaisen" politiikan määrittelemisestä ja toteuttamisesta. Tämä on harvinainen merkitys Yhdysvalloissa, koska edes vaikutusvaltaisimmat puolustusministerit, kuten Donald Rumsfeld tai Robert McNamara, eivät ole koskaan olleet vastuussa tällaisesta erityisestä tehtävästä suhteessa merkittävään potentiaaliseen vastustajaan.

Tämä nimitys antaa puolustusministerille laajan päätöksenteko- ja valvontavaltuuden monista näkökohdista, erityisesti uuden yhteisen sodankäynnin opin täytäntöönpanosta, joka on paljon enemmän kuin uusien asejärjestelmien tai uusien hyökkäävien tekniikoiden kehittäminen. Yhdysvaltain armeijoiden lyhytaikaisista toimista Kiinan vallan torjumiseksi tulevina vuosina. Jos tämän opin ydin perustuu Yhdysvaltain ilmavoimien kehittämään yhteiseen kaikkien alueiden viestintä- ja komentojärjestelmään (JADC2), sen hallinta on nyt osoitettu suoraan sihteerille Austinille, mikä osoittaa selvästi tämän uuden lähestymistavan ratkaisevan roolin Pentagon.

Kaikki verkkotunnukset Uutispuolustus | Sotilaalliset liitot | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
JADC2-oppi, jonka tarkoituksena on lisätä ja optimoida tietojenvaihtoa ja yhteistyötä kaikkien taistelukentällä olevien tai sitä tukevien yksiköiden välillä, on Yhdysvaltojen strategian ydin, jolla voidaan reagoida lyhyellä aikavälillä Kiinan aseistetun vallan nousuun. voimat.

Tekniset ja operatiiviset näkökohdat eivät ole ainoat, jotka kuuluvat Yhdysvaltain puolustusministerin uusien tehtävien piiriin. Lloyd Austin vastaa myös Joe Bidenin virkaanastumisen jälkeen tekemistä ponnisteluista, joiden ensimmäiset vaikutukset koetaan Yhdysvaltain presidentin nykyisen Euroopan-kiertueen aikana. Yhdysvallat, olipa Tyynenmeren alueella kuten muuallakin planeetalla, esittämään "länsimaisten demokratioiden" yhtenäisen rintaman Kiinaa vastaan ​​ja siten toivottavasti estämään sen toteuttamasta mahdollisesti erittäin vakavia politiikkoja. Luonnollisesti ajattelemme tilannetta Etelä-Kiinan merellä, jossa Peking väittää hallitsevansa enemmistön saarista ja riutoista, jotka on lueteltu historiallisilla perusteilla, täysin ristiriidassa kansainvälisten määräysten kanssa, mikä luo yhä enemmän jännitteitä naapureidensa kanssa. kuten Japani, Vietnam, Indonesia ja Filippiinit.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW