Yhdysvaltain laivasto keskeyttää rautatie-aseiden ja suurnopeuskuorihankkeiden rahoituksen

Vuonna 2005 käynnistetyn amerikkalaisen sähköaseiden eli Rail Gunin testaus- ja suunnitteluprojektin on jo useaan otteeseen pitänyt käsitellä Yhdysvaltain laivaston ja Pentagonin innostuksen puutetta. Tämän aseen testit, jotka kykenevät kuljettamaan ammuksia nopeuksilla, jotka vaihtelevat Mach 6: sta Mach 9: een, ja mahdollisesti kykenevät saavuttamaan tavoitteet lähes 200 km: llä tai jopa 400 km: llä, jos kuonon ulostulon nopeus ylitti Mach 10: n, olivat lisäksi keskeytetty useita kertoja. Mutta suoritettujen yksityiskohtaisten tutkimusten mukaan kirjoittanut The War Zone -sivusto, näyttää siltä, ​​että vuoden 2022 talousarviossa todettu rahoituksen puuttuminen ohjelman jatkamiseksi merkitsee nyt pitkäaikaista keskeyttämistä tai jopa lopullista lopettamista.

Itse asiassa Yhdysvaltain laivaston, jonka tiedämme kamppailevan säästää joka miljoona dollaria nyt nykyaikaistamisen rahoittamiseksi, nykyinen ohjelma olisi saavuttanut tavoitteensa ja dokumentoinut täysin tämän tekniikan kyvyt. Tämän kokeiluvaiheen rahoittamisen jatkaminen ei siis ole enää kiinnostavaa, minkä vuoksi sille varattua rahoitusta ei näy vuoden 2022 budjetissa.Jos Yhdysvaltain merivoimien viranomaiset kuitenkin ilmoittavat, että näin saadut asiakirjat säilytetään (silti onnellinen!), sen tietojen käyttöönotto on vielä suunniteltu tai jopa yksinkertaisesti harkittu. Mikä näyttää projektin hylkäämiseltä eikä yksinkertaiselta tekniseltä keskeytykseltä.

Railgun vaikutus Uutiset Puolustus | Yliääniset aseet ja ohjukset | Laseraseita ja suunnattua energiaa
Rail Gun -kuoren kineettinen energia tuottaa merkittävän energian vapautumisen törmäyksessä ja poikkeuksellisen tuhoavan voiman, joka on kohdistettu voimakkaasti kohteeseen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yliääniset aseet ja ohjukset | Laseraseita ja suunnattua energiaa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit