Iso-Britannia vaatii F35B: n uuden tilauksen alhaisemmilla ylläpitokustannuksilla

Kuninkaallisten ilmavoimien F35B alkoi lentotukialuksesta kuningatar Elizabeth II: sta, Lähi-idän ISIS-kohteisiin kohdennetun lentokoneen ensimmäiset tehtävät ja operatiiviset lakot, La Britishin puolustusministeri Ben Wallace punnitsi nämä aiemmat lausunnot tulevista tilauksista Lockheed-Martinin laitteesta. Konservatiiviministerin mukaan nämä uudet tilaukset tapahtuvat vasta, kun Meteorin pitkän kantaman ilma-ilma-ohjuksen integrointi on saatu päätökseen ja vahvistettu uudessa lentokoneessa. Ennen kaikkea hän ilmoitti 23. kesäkuuta, että nämä tapahtuvat vasta sen jälkeen, kun F35: n ylläpitokustannukset ovat laskeneet ja vakiintuvat, ja lisäsi, että hänen ei ollut syytä "allekirjoittaa tyhjää sekkiä" BAe ja Lockheed-Martin teollisuuden edustajat.

Ben Wallace on tällä julkilausumallaan käynnistänyt uuden ilmoituksen kyseenalaistamatta tahtoa ja brittiläisten tarvetta laajentaa F35: n, 48 lentokoneen, laivastoa. päällystekivi F35-ohjelman lätäkkössä hetkessä, joka ei voisi olla hänelle herkempi, kun taas Yhdysvaltain ilmavoimat ja osa amerikkalaisista parlamentin jäsenistä epäilevät myös teollisuusmiesten kykyä tuoda omaisuuden kustannukset ilma-aluksille vaatimusten mukaisella tasolla, eli 25.000 33.000 dollaria lentotuntia kohti. Tällä hetkellä luvut ovat ristiriitaisia ​​näiden kustannusten suhteen, koska Lockheed-Martin ilmoittaa lentotuntikustannukseksi noin 35 35 dollaria (maalla sijaitsevalle F44.000A-versiolle), samalla kun puolustusministerin demokraattiedustaja Adam Smith edustajainhuoneen komitea ja huolellisesti FXNUMX-ohjelma, ilmoittaa puolestaan, että se on nyt XNUMX XNUMX dollaria.

HMS Queen Elizabeth F35B Defense News | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Kuningatar Elizabeth II-lentotukialus kuljettaa F35B-koneita, jotka kuuluvat kuninkaallisiin ilmavoimiin, mutta myös Yhdysvaltain merijalkaväen laivueeseen

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit