Uudet kiinalaiset taistelukoneet ja helikopterit paljastetaan pian?

Kuten tiedämme, Kiinan armeijan ilmailuteollisuus suhtautuu hyvin huomaamattomasti kehitysohjelmiinsa, ja uusien lentokoneiden kehittämistä koskevat tiedot ovat useimmiten hajanaisia ​​ja suurelta osin tulkinnanvaraisia. Siksi ei ole vielä tiedossa, tulevatko J-15 ja J-16 hävittäjäpommikoneiden elektroniset sodankäyntiversiot, jotka on nimetty vastaavasti J-15D ja J-16D ja jotka on tarkoitettu vastaaviksi EA-18G Growlerille. julistetaan toimintakykyiseksi ja liittyy Kiinan ilma- ja merivoimien lentueeseen. Samoin vaikka monet tekijät näyttävät viittaavan siihen viidennen sukupolven hävittäjä FC-5, muutettuna, on seuraava aluksella oleva hävittäjä laivaan tulevat kiinalaiset lentotukialukset, jotka on varustettu katapulteillaErityisesti ilma-aluksen täysimittaisen mallin havainnan jälkeen Kiinan laivaston simuloidulla ohjaamolla ei ole saatu virallista vahvistusta tämän tutkielman hyväksymiseksi, eikä tuotantoaikataulua ole vielä paljastettu, vaikka kuvittelemme sen se saapuu yhdessä ensimmäisen tyypin 003 lentotukialuksen käyttöönoton kanssa vuosina 2024 tai 2025.

kuitenkin verkkosivuston globaltimes.cn mukaanKiinan kommunistiseen puolueeseen tai KKP: han liitetty elin, kolme ohjelmaa on tiettävästi edistynyt viime kuukausina siinä määrin, että se on merkittävä askel maan ilmailukyvyn kehittämisessä satavuotisjuhlan kunniaksi. KKP. Sivuston mukaan lentokonevalmistaja Aviation Industry Corporation of China (AVIC) on täten ilmoittanut ottaneensa avainkohdan suuren ohjelman kehittämisessä useita kuukausia etukäteen, kun taas Chengdu Aircraft Research and Design Institute, toinen valtion lentokone varsinainen hävittäjä J-20 ja kevyt hävittäjä J-10 kehittänyt valmistaja on juuri ilmoittanut Weechat-viestillä aloittaneensa uuden laitteen kehittämisen ja uuden prototyypin olevan tekemässä ensimmäistä lentoa. Kukaan valmistaja ei ole pitänyt hyödyllisenä määritellä mikä laite se voisi olla.

Kiinalainen J 20 -kaksoisistuinversio ja alkuperäiskansoilla varustetut salahävittäjät havaitsivat Defense News | Hävittäjäkoneet | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Kiinalaiset ilmailualan asiantuntijat keskustelevat yhä enemmän J-20: n kaksipaikkaisen version kehittämisestä. Tällaista laitetta voitaisiin käyttää pitkän kantaman lakko-operaatioissa tai vastakkaisten ilmapuolustusten poistamisessa, mikä tarjoaa uusia valmiuksia Kiinan ilma- ja merivoimien ilmavoimille.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit