Britannian Rolls-Royce voisi osallistua japanilaiseen FX-ohjelmaan

Brittiläinen Rolls-Royce -yritys olisi jo ollut olennainen osa British Tempest -ohjelmaa, jolle sen on suunniteltava uuden sukupolven turbomoottori. japanilaisen Asahi.com-sivuston toimittajan keräämät luottamukset, liittyy uuden japanilaisen seuraavan sukupolven metsästäjäohjelman kehitystiimiin, jonka nykyinen koodinimi on FX. Brittiläinen moottorivalmistaja auttaa japanilaisia ​​yrityksiä kehittämään turbomoottorin, joka ajaa tätä viidennen sukupolven kaksimoottorista hävittäjää, joka on tarkoitettu korvaamaan noin sata tällä hetkellä käytössä olevaa Mistubishi F5: ta Japanin itsepuolustuksen ilmavoimilla sekä F2J, kiitos ilmavoimien ulottuvuuteen, joka on hyvin merkitty alkutöissä.

Tiedot ovat pirstoutuneita FX-ohjelmaaTokio suhtautuu kehitykseen erityisen huomaamattomasti. Erityisesti amerikkalaisen ilmailuteollisuuden, erityisesti Boeingin ja Lockheed-Martinin, ja brittiläisten BAe: n ja Rolls-Roycen välillä käytiin kovaa kilpailua Japanin mukana tässä kunnianhimoisessa seikkailussa, mikä merkitsisi hänen saapumistaan maasta erittäin suljettuun sotilaskoneiden valmistajien klubiin, joka pystyy suunnittelemaan täysin modernin taistelulentokoneen. Pitkän ajan brittiläinen tarjous näytti vain potentiaalisena foliona amerikkalaisille tarjouksille, mutta Asahin saamien tietojen mukaan näyttää siltä, ​​että Lontoo oli onnistunut vakuuttamaan Tokion huolimatta Japanin teollisesta ja sotilaallisesta läheisyydestä Yhdysvaltoihin.

EJ200 Image1 Uutispuolustus | Hävittäjäkoneet | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus
Rolls-Royce valmistaa yhteistyössä MTU:n, Avion ja ITP:n kanssa EJ200-suihkumoottoria, joka käyttää Eurofighteria. Typhoon. Toisaalta moottorin suunnittelun toteutti pääasiassa Rolls-Royce ja se on peräisin brittiläisestä XG-40-esittelystä.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit