Luftwaffen esikuntapäällikölle FCAS- ja Tempest-ohjelmat hyötyisivät lähentymisestä

On lauseita, jotka yksinään tiivistävät täydellisesti tietyn tilanteen. Ja American Defense News -sivuston haastatellessa kenraaliluutnantti Ingo Gerhartz, Luftwaffen esikuntapäällikkö, toivoo, että FCAS-ohjelmat, jotka kokoavat yhteen Saksan, Ranskan ja Espanjan, sekä Tempest, jota johtaa Iso-Britannia ja Italia ja Ruotsi, osallistuvat suoraan Naton SACEUR-lausunnoista muutama päivä sitten, hän sanoo vain ääneen sen, mitä monet saksalaiset viranomaiset hiljaa ajattelevat, nimittäin yhteistyön Ison-Britannian ja Italian kanssa, mikä johti erityisesti Panavia Tornadon ja sitten Eurofighterin syntymiseen. Typhoon, on Berliinille paljon luonnollisempaa ja tuottavampaa kuin yhteistyö Pariisin kanssa, monet saksalaiset pitävät sitä epätasapainona ja soveltumattomina Saksan tarpeisiin. Ja kun hän lisää, että Tempest-ohjelma kokoaa yhteen kaikki kriteerit ja kaikki valmiudet, joita Luftwaffe odottaa vuoden 2040 jälkeen, nimittäin hyperkytketty alusta, joka pystyy toteuttamaan droneja digitaalisessa ympäristössä, hän vain työntää alas oven, joka on jo Saksan tarpeet ovat paljon lähempänä Ison-Britannian kuin Ranskan tarpeita.

Todellakin, Luftwaffelle, joka, muistakaamme, hankkii pian 45 F / A 18 Super Hornet- ja E / A 18G Growleria sähköisen sodankäynnin tekemiseksi syvän iskuoperaatioihin, ilma-alusten puolustuksen poistamiseen ja osallistumiseen Naton pelotusoperaatioon, FCAS:n on ennen kaikkea tuotettava seuraaja Typhoon, nimittäin lentokone, jonka päätehtävä on ilmaylivoima ja sieppaus. Toisaalta Ranskassa on kysymys järjestelmän korvaamisesta Rafale koko sen ilmatehtävien kirjon, nimittäin ilmaylivoiman, läheisen ilmatuen, vihollisen puolustuksen tunkeutumisen ja tukahduttamisen, tiedustelut, mutta myös ydiniskut, samalla kun se mahdollisesti aletaan lentotukialustan seuraajalle Charles de Gaullen ydinkoneille. Yhteenvetona voidaan todeta, että kun Luftwaffe odottaa FCAS:lta lentokoneen, joka on 70 % omistettu ilmaylivoimalle ja 30 % iskulle ja siihen liittyville tehtäville, eli suunnilleen saman profiilin kuin Tempest, Ranska odottaa lentokoneen olevan 25 % omistettu ilmaylivoimalle. 25 % iskuihin ja oheistehtäviin, 25 % pitkän kantaman strategisiin ydiniskuihin ja 25 % aloitettuihin laivastotehtäviin, eli kahden kannettavan latauksen päällekkäisyys on vain 50 %.

Euro Fighter Typhoon Luftwaffen partio Defence News | Saksa | Hävittäjälentokoneita
Berliinissä FCAS:n on ennen kaikkea korvattava Typhoon sen ilmavoimatehtävissä, kuten British Tempest suhteessa Typhoon kuninkaallisista ilmavoimista.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit