Mitä tiedämme uudesta venäläisestä kevyestä taistelijasta?

Ilmoitus uuden kevythävittäjämallin esittelystä Venäjän Rostecin Moskovan MAKS 2021 -näyttelyssä kehittämä kehitys oli jo vaikuttanut pienellä pommilla globaalin sotilasilmailun pienessä maailmassa. Mutta valokuvat, joissa näkyy laite, jonka kehitysaste on selvästi edennyt, vaikka se olisi peitettynä, ja sali, jossa on ylpeänä sana "CheckMate" englanniksi, Echec et Mat ranskaksi, osoittavat, että ilmeisesti Venäjän ilmailuteollisuus aikoo tehdä vaikutelman tällä laitteella tämän näyttelyn aikana. Tämä on siis tilaisuus syntetisoida, mitä tiedämme jo tästä ohjelmasta, ja ekstrapoloida sen seurauksia sekä Venäjän ilmavoimien tulevaisuuteen että tulevaisuuden potentiaalisiin markkinoihin. Vienti, jota tämä laite ei piilota tavoittelemaan.

Jos Migin suunnittelutoimistot olivat useaan otteeseen maininneet uuden kevyen hävittäjän kehityksen, niin se oli Rostecin toimitusjohtajan Sergei Chemezovin lausunnot, viime joulukuussa, sitten vuoden aikanaRia Novotny -sivustolle toukokuussa annettu haastattelu, joka antoi aihetta ohjelmalle tietämättä sen tavoitteita tai aikataulua. Näin ollen valmistaja oli Venäjän aseteollisuuden vientitulosten esittelyn yhteydessä täsmentänyt, että kehitteillä olevien uusien lentokoneiden suurin lentoonlähtöpaino on 18 tonnia ja että sama reaktori kuin Su-57, izdeliye 30 suurin 18 tonnin työntövoima jälkipolttamisen yhteydessä ja lähes 12 tonnia normaalitilassa, mikä antaa lentokoneelle työntövoiman painosuhteen, joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 1 kokoonpanosta riippumatta, ja suuren ohjattavuuden uuden vektorin työntövoiman ansiosta moottori. Lisäksi uusi hävittäjä ottaisi viidennen sukupolven koodit, nimittäin varkauden, käsittelyn ja fuusion kapasiteetin ja superristeilyn, kuten Su-5: n, josta se ilmeisesti lainaa monia tekniikoita.

IMG 3630 puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Uuden lentokoneen yksimoottorinen kokoonpano näkyy selvästi tässä valokuvassa peittävistä pressuista huolimatta.

MAKS 2021 -näyttelyä varten piilotetusti otetut kuvat, joissa on katettu lentokone, mahdollistavat sen pituuden arvioinnin 14-15 metriä ja vahvistavat yhden moottorin kokoonpanon, mikä sijoittaa sen yksiselitteisesti F16-luokkaan ( 14,5, 17 m 2000 tonnille) ja Mirage 14 (18 m 21 tonnille) ja tekee siitä mahdollisen seuraajaksi kuuluisalle Mig-14: lle (11 m 3 tonnille), joka on maailman rakennetuin ja eniten viety. 14.000 35 kappaletta lähti Neuvostoliiton ja liittoutuneiden tehtailta. Lisäksi laitteen varkain, jonka valmistaja itse esittelee "monikaistaisena", näkyy selvästi muodoissa, jotka voimme arvata pressujen alla. On myös muistettava, että Rostec kehittää sen samanaikaisesti pilotoituna versiona ja drone-versiona. On kuitenkin huomattava, että esitetty malli näyttää ylittävän yksinkertaisen staattisen mallin, kuten esimerkiksi eurooppalaisen NGF: n ja Tempestin esittelyssä. On totta, että Sukhoi yleensä suosii erittäin kehittyneiden prototyyppien esittelyä ja jopa lentämistä suurilla messuilla, kuten Su-2007: n tapauksessa, joka teki ensimmäisen julkisen lentonsa MAKS 57: ssä, kuten Su-2011. julkisen esityksen MAKS 2021: ssä oli tarkoitus liittää lentoon, jota ei tapahtunut teknisen ongelman vuoksi. Siksi ei olisi yllättävää, että uusi lentokone lentäisi MAKS XNUMX: llä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit