F35: n tietojärjestelmän kehitys tekisi siitä "epävakaan"

Yhdysvaltain senaatin komiteoiden ja edustajainhuoneen kuulemistilaisuudet ovat usein tilaisuus oppia tiettyjä tärkeitä tietoja nykyisten ohjelmien kehittämisestä. Mutta tänä vuonna näyttää siltä, ​​että 2010-luvun lippulaivaohjelma, F35, on jatkuvan kritiikin ja epäilyjen alla, siihen pisteeseen asti, että kyseenalaistetaan ohjelman kestävyys lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Viimeisin järkyttävä ilmoitus tuli Pentagonin operatiivisten testien ja arviointien johtajalta, Raymond O'Toole Jr: ltä, kun häneltä kysyttiin Lockheed-Martinin laitteen uudesta versiosta, jota kutsutaan lohkoksi 4 ja jonka on sallittava lentokoneen saavuttaa ensimmäinen täyden toimintapotentiaalin taso.

Raymond O'Toole Jr: n mukaan tehtävä on kuitenkin paljon vaikeampaa ja monimutkaisempi kuin suunniteltu. Itse asiassa, jos ohjelma aikoo toteuttaa joka lukukausi uuden version ohjelmistopaketista, joka käyttää ja toteuttaa kaikki F35-järjestelmät, jokaisessa uudessa versiossa on valtava määrä ongelmia, siihen saakka, että koko järjestelmästä tehdään epävakaa ja muutetaan olemassa olevien järjestelmien asianmukaista toimintaa. Ongelma on niin vakava, että tästä lähtien Pentagon epäilee kykyä validoida järjestelmät haluamallaan aikataululla ja pyytää, että nykyinen jaksotus kaksinkertaistetaan yksinkertaisesti, sallitaan virheiden korjaaminen ja varmistetaan moitteeton toiminta. jokainen iteratiivinen versio ennen niiden soveltamista laitteina, jotka on otettu käyttöön yhtenä yksikkönä.

F35 USAF Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Pentagonin mukaan F35-tietokonejärjestelmän uudet versiot vaativat vuoden virheenkorjauksen ja testauksen toimiakseen, eikä kuuden kuukauden ajan, kuten nykyään.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit