Turkin Baykar kehittää korkean suorituskyvyn, aluksella varkain taistelulentokoneita

Saavuttamatta uuden venäläisen kevyttaistelijan, Turkin Baykarin, esittelyyn liittyvän kiusantekampanjan tehokkuutta, Kevyen Medium Altitude Long Endurance TB-2 Bayraktar -droonin kaupallisen ja operatiivisen menestyksen pohjalta, on myös herättänyt odotuksia uuden taistelulentokoneprojektinsa esittämisestä arvoituksellisessa videossa, joka paljastaa tietyt ilma-aluksen osat. Verho on nostettu tänään uudelle laitteelle, joka on tällä hetkellä olemassa vain digitaalisessa versiossa ja jota ei ole vielä virallisesti nimetty, mutta jolla on tietysti erittäin suuret tavoitteet valmistajalle ja koko Turkin lentokoneteollisuudelle.

Tällä hetkellä tietoa uudesta droneista on enemmän kuin rajoitetusti. Sen lisäksi, että 4 visuaalista kuvaa sen ulkonäköä ja yhden näyttelijän kokoonpanoa, valmistaja on täsmentänyt, että se pystyy ylittämään 40.000 1,4 jalan korkeuden, että sen suurin nopeus on 1,5 Mach ja että sen kantokyky ruumaan määrä on 25 tonnia, ja lentokone pystyy käyttämään ilma-ilma-, ilma-pinta- ja ilma-pinta-ohjuksia sekä ohjattuja pommeja. Lisäksi esitetyissä visuaaleissa näkyy turbomoottori jälkipolttimella, luultavasti malli, joka on johdettu Ivchenko AI-XNUMX: stä valmistajalta Ukrainian Motor Sich, rakenne, joka viittaa tiettyyn varkauden muotoon sekä kykyyn toteuttaa Anadolu-rynnäkköhelikopteri joka pian liittyy Turkin laivastoon lippulaivana ja jota vaikeutti vakavasti Washingtonin jättämä Ankara F35B-ohjelmaan.

Baykar drone Anadulu News Defense | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Taisteludroneja
Uusi drone on ilmeisesti tarkoitus kuljettaa lentotukialuksella Anadulussa sekä Turkin laivaston todennäköisessä sisaraluksessa.

On selvää, että Baykar haluaa mennä tämän ohjelman kanssa täysin eri ulottuvuuteen kuin se, joka onnistui, nimittäin kevyet MALE-dronit, joilla on rajoitettu kantokyky, mutta erityisen halpa ja tehokas taistelussa. Koska jos TB-2 Bayraktar, samoin kuin uusi kaksimoottorinen Akinci, on suunniteltu ennen kaikkea keskitason ja matalan intensiteetin harjoituksiin, uusi lentokone tarjoaa puolestaan ​​suorituskyvyn, joka on verrattavissa Etelä-Korean FA-50: n tai venäläisen Yak-130: n kaltaisten koulutus- ja hyökkäyslentokoneiden suorituskykyyn. maahyökkäysominaisuudet hyvin puolustettuja kohteita vastaan ​​ja keinot vastustajan lentokoneiden ja muiden droneiden kytkemiseen. Meidän on tietysti odotettava, jotta voimme oppia lisää droneista, erityisesti sen autonomiasta, mutta myös sisäisestä elektroniikasta, jotta saisimme tarkemman käsityksen sen toimintakyvystä. On kuitenkin totta, että turkkilainen teollisuusyritys näyttää päättävän olla lepäämättä laakereillaan, koska hän on tuskin saanut päätökseen Akinci-testit, hän on jo keskittynyt uuteen ohjelmaan, jolla on kunnianhimoa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus | Taisteludroneja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit