Sukhoi kehittää kaksipaikkaisen Su-57: n, joka pystyy ohjaamaan 4 S-70 Okhotnik B -droonia

Virallisen esittelynsä jälkeen venäläisen lentokonevalmistajan Sukhoin kehittämä raskas taisteludrooni S-70 Okhotnik B on esitetään aina Su-57-raskaan hävittäjän jatkeena, kehotettiin korvaamaan Su-27 Venäjän ilmavoimissa ja siitä tuli teknologinen perusta monille lentokoneille edeltäjänsä tavoin. Itse asiassa alan asiantuntijat olivat jo jonkin aikaa odottaneet ilmoitusta laitteen kaksipaikkaisesta versiosta, koska tuntui sopivalta lisätä miehistön jäsen ohjaamaan useita tämän tyyppisiä droneja. Tämä on nyt tehty, koska Tass Agency julkaisi puolustusministeriön lähteen perusteella artikkeli, joka ilmoittaa, että Su-57: stä suunnitellaan kaksipaikkaista versiota, jotta se voi ohjata jopa 4 S-70-dronia samanaikaisesti ilma-ilma-, ilma-maa- tai ilma-pinta-operaatiot.

Venäjän ilmavoimat Военно-воздушные силы Росси eli VVS olivat jo useiden vuosien ajan ilmoittaneet aikovansa hankkia samanaikaisesti Su-57- ja S-70-laivaston tärkeimpien tehtävien suorittamiseksi. erilliset mutta voimakkaasti aseistetut laitteet. VVS: n pääesikunnan mukaan kyse oli jopa Mig-29-kevyiden hävittäjien ja Su-25-hyökkäyskoneiden korvaamisesta Suhot-B: n tai maa-asemien ohjaamilla Okhotnik B -lennokkeilla. Siksi Tassin artikkeli vahvistaa nämä väitteet samoin kuin raskaan droonin käyttöönotto vuonna 2024tai lähes samanaikaisesti Su-57: n kanssa. Silti monet tuntemattomat tietävät todellisista kyvyistä ja tehtävistä, jotka annetaan tälle poikkeukselliselle parille.

Su 57 ja S70 Okhotnik B Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Su-57 liitettiin alusta alkaen S-70 Okhotnik B -ohjelmaan

S-70 Okhotnik B -lennokki on monella tapaa ainutlaatuinen nykyään. Erittäin vaikuttava, tämän salaisen lentävän siiven siipiväli on arviolta 20 metriä. Se on myös erityisen raskas taisteludroonille, jonka suurin lentoonlähtöpaino on 20 tonnia, mikä vastaa Mig-29: n kaltaisen hävittäjän tai Su-25: n kaltaista pommikoneen painoa. Jos se ei ole yliääni, se pystyy edelleen saavuttamaan korkeat alle 1000 km / h: n nopeudet ja sen kantama on 3500 km, sama kuin Su-57: llä ilman ulkoisia säiliöitä. Aseistuspuolella jokaiseen sen kahteen vaikuttavaan ampumatankkiin mahtuu jopa 2 tonnia ilma-ilma- tai ilma-maa-aseistusta. Toistaiseksi prototyyppi näyttää saavan voimansa AL41F -turbojetimoottorilla, mutta Sukhoin lausuntojen mukaan tämä kokoonpano on vain väliaikainen, ja uusi käyttövoimaratkaisu integroidaan pian, mikä mahdollistaa vähentää sen lämpöjalanjälkeä ja lisätä siten salaa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit