Uudella venäläisellä hävittäjällä Checkmatella olisi jo ensimmäinen vientiasiakas

Esitys uusi yksimoottorinen hävittäjä Sukhoista, nimetty Checkmate, MAKS 2021: n aikana Moskovan lähellä, aiheutti paljon mustetta ja herätti monia kysymyksiä. Niistä lentokoneen sijoittaminen vientimarkkinoille ja sen mahdollinen hyväksyminen Venäjän ilmavoimien VVS: n toimesta olivat tämän ohjelman mahdollisen tulevaisuuden kannalta merkittävimpiä, sillä sillä on ilmeisesti suuria tavoitteita lentokonevalmistajalle. Sukhoi. Sukhuiin kuuluvan United Aircraft Corporationin johtaja Juri Slyusar nosti osan verhosta u: n aikana.ei haastattelua venäläiselle sivustolle military-news.ru ja Interfax-uutistoimisto.

Saamme tietää, että ensimmäinen prototyyppi on käynnissä Yuri Gagarin KnAAZ -tehtaalla Komsomolsk-on-Amourissa ja että sen tekniset tiedot määriteltiin laitteen ensimmäisen vientiasiakkaan pyynnöstä. Pääministeri Mihail Michoustinen vierailulla samaan tehtaaseen varapääministeri Juri Borisov vahvisti, että Venäjän viranomaiset pyrkivät toimittamaan 300 mattoa tulevina vuosina Afrikan maihin, Intiaan ja Vietnamiin. Rostecin presidentin Sergei Tšemezovin osalta hän vahvisti, että laitteen hinnan tulisi olla 25–30 miljoonaa dollaria ja että hän luottaa Venäjän ilmavoimien tilaukseen. Tietäen etuoikeutetut suhteet, joita tämä ylläpitää Vladimir Poutinen kanssa, voidaan tietysti ajatella, että näin on.

orca tejas Uutiset Puolustus | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Intian DRDO kehittää Tejas Mk2: n rinnalla Omni Role Combat Aircraft -ohjelma Tarkoituksena on valmistaa kaksimoottorinen hävittäjä, joka lentää ensimmäisen kerran vuonna 2026 ja otetaan käyttöön vuonna 2032. Monet uskovat, että tämä aikataulu ei ole saatavilla Intian lentoteollisuudelle.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit